Σύντομες Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 17:10

Παναθηναϊκός-Σλάβια Σόφιας 8-0!


Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού που συνέτριψε 8-0 τη Σλάβια Σόφιας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», στο πρώτο ματς της Φάσης των «32» του Youth League και εξασφάλισε από χθες την πρόκριση στους «16» στο μονοπάτι των εθνικών πρωταθλητών. Πέντε γκολ πέτυχε ο Μπιλάλ (3’, 30’, 49’, 58’, 66’), δύο ο Φρόκου (45’, 45+1’) και ένα ο Νάσος Νταμπίζας (90+2’) μετατρέποντας σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς της 5ης Οκτωβρίου στη βουλγαρική πρωτεύουσα.
Διαιτητής: Λέβι Σιρ (Ισραήλ)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Σάμιος): Λίλο, Τσεβάς (72’ Σπαθάρης), Πιτσώτης, Προδρομίτης, Διαμαντής, Φρόκου (72’ Ποπιέλα), Καλοσκάμης, Συμεωνίδης (59’ Λιατίφης), Κυριόπουλος (59’ Νταμπίζας), Βολάκης, Μπιλάλ (72’ Λάζαρης).
ΣΛΑΒΙΑ ΣΟΦΙΑΣ (Ιβάν Ιβάνοφ): Ίλιεφ, Γιορντάνοφ (46’ Ραϊντσεφ), Γκεοργκίεφ (38’ Σοράκοφ), Ατανάσοφ (85’ Ναϊντένοφ), Ντολάπτσιεφ, Στογιάνοφ, Πετρόφ, Νγκουέν Ντο, Στόινεφ (46’ Τραϊκοφ), Κεχάγιοφ (46’ Ρανγκέλοφ), Ντιμιτρόφ.

Θέλουν αύξηση αποζημίωσης οι παρατηρητές της ΕΠΣΛ
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παρατηρητές αγώνων της ΕΠΣΛ θέλουν αύξηση αποζημίωσης στους αγώνες που ορίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα. Αναμένεται δε να ζητήσουν επισήμως για τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός Λάρισας το ποσό των 25-30 ευρώ. Το αίτημά τους αναμένεται να θέσουν στη Διοργανώτρια Αρχή κατά τη συνάντηση που θα έχουν με το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, ενόψει της έναρξης των τοπικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass