Κοντά στην ΑΕΛ ο Λούκα Αντράντα

*ΠΑΡΑΧΩΡΕΙΤΑΙ ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΑΣΙΝΓΚ *ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 20:01

Τον Λούκα Αντράντα έκλεισε η ΑΕΛ και θα παραχωρηθεί ως δανεικός από τη Ρασίνγκ, μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Οι «βυσσινί» φαίνεται πως πέτυχαν το deal για τη μεταγραφή κι άλλου ξένου παίκτη, αφού -σύμφωνα με τον Αργεντινό ρεπόρτερ Σέζαρ Λουίς Μέρλο- θα αποκτήσουν τον 21χρονο Αργεντινό μέσο. Ο Λούκα Αντράντα ήταν δανεικός από τη δεύτερη ομάδα της Ρασίνγκ στην Εστουντιάντες μέχρι τα τέλη του φετινού Δεκέμβρη, με τη «σύμβαση» αυτή να διακόπτεται, αφού προέκυψε η περίπτωση της ΑΕΛ. Η ομάδα του θεσσαλικού κάμπου θα αποκτήσει ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι τον 21χρονο μέσο, χωρίς να πληρώσει κάποιο ενοίκιο. Στη συμφωνία έχει συμπεριληφθεί και οψιόν αγοράς ύψους 270.000 ευρώ για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Κατά τα άλλα, η ομάδα, όπως έδειξε στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου με την Αναγέννηση Καρδίτσας που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ, χρειάζεται να ενισχυθεί τόσο στον αμυντικό τομέα, όσο και επιθετικά.
Φυσικά, υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης και οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν όλο αυτό το διάστημα, να δουλέψουν σκληρότερα ώστε να είναι έτοιμοι και συνεπείς στις υποχρεώσεις τους και η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη στις 16 Οκτωβρίου, στην πρεμιέρα της Super League 2.
Εκτός του Λούκα Αντράντα, η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση κι άλλων παικτών, που αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή και στην επίθεση, έτσι ώστε να ενισχυθεί το ρόστερ και να υπάρχουν πολλές λύσεις στα χέρια του προπονητή Παναγιώτη Γκουτσίδη, τόσο στα παιχνίδια του Κυπέλλου Ελλάδος όσο και στα ματς του πρωταθλήματος της Super League 2.
ΔΑΝΕΙΚΟΣ Ο ΤΣΕΛΑ
Σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί ως δανεικός ο Τσέλα, σε ομάδα που μπορεί να πάρει παιχνίδια και να επιστρέψει στους «βυσσινί» με περισσότερες εμπειρίες, ώστε να ελπίζει για να καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟΙ
Ψηφοφορία μεταξύ των παικτών της ΑΕΛ πραγματοποιήθηκε χθες στ’ αποδυτήρια του προπονητηρίου των Δένδρων, για την ανάδειξη των αρχηγών της ομάδας κατά την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Kατά σειρά εξελέγησαν ως πρώτος αρχηγός ο Κώστας Θεοδωρόπουλος, ως δεύτερος ο Θανάσης Παπαγεωργίου, ως τρίτος ο Χάρης Ηλιάδης, ενώ τέταρτος αναδείχθηκε ο Κώστας Παπαγεωργίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass