Ομάδα για …Super League 2 ο Ηρακλής Λάρισας

*ΑΡΕΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ B’ (0-0) *ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΑΛΤΑΝΗΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2022 21:00

Ομάδα ...ανώτερης κατηγορίας και όχι Γ’ Εθνικής έδειξε χθες το απόγευμα ότι είναι ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος αγωνίστηκε στο AEL FC ARENA με την ΑΕΚ Β’ και το τελικό αποτέλεσμα (0-0) τον αδικεί.


Οι «κυανόλευκοι» ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικοί απέναντι στην «Ένωση», ομάδα του Β’ Ομίλου της Super League 2, την οποία υποχρέωσαν να παίξει παθητικό ρόλο και δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση η διαφορά των δύο κατηγοριών.
Ο Ηρακλής έδειξε ένα καλογυμνασμένο σύνολο και αν τελικά καταφέρει να παίξει στη Super League 2, σύμφωνα με τη χθεσινή εικόνα του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε αυτήν την κατηγορία.
Παρά τις απουσίες των Μεζίνι, Τασιούλη και Κακαβίτση, αλλά και τις αναγκαστικές αλλαγές των Μπάμη και Καμπέρη, στάθηκε πάρα πολύ καλά απέναντι στην ΑΕΚ Β’, δημιούργησε ευκαιρίες και έφτασε κυριολεκτικά μία ανάσα από το γκολ.
Αναμφισβήτητα ο παίκτης που ξεχώρισε ήταν ο νεαρός Αλτάνης, ο οποίος έδειξε πολύ καλά στοιχεία ποδοσφαιριστή και αν δουλέψει σκληρά, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, αμυντικά ο Ηρακλής όποτε χρειάστηκε τα πήγε πολύ καλά, ενώ και στη γενικότερη ανάπτυξη της ομάδας, αλλά και στο τακτικό κομμάτι, πήγε επίσης πολύ καλά.
Στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης στο 18’, ο Μάντηκας πήρε την μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και από πλάγια θέση έκανε το σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα της ΑΕΚ Θεοχάρη να διώξει την μπάλα σε κόρνερ.
Στο 21’ σε μακρινό σουτ του Αλτάνη, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ την έβγαλε κόρνερ. Ένα λεπτό μετά ο Λεσάι επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, που πέρασε άουτ.
Ο Μάριος Καψάλης έκανε νέο σουτ από πλάγια θέση στο 31’ μετά από πάσα του Χρηστίδη και η μπάλα βρήκε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.
Στην επανάληψη η ΑΕΚ απείλησε με σουτ των Μουστακόπουλου (47’) και Χατζηκυριάκου (57’) που αντιμετώπισε αποτελεσματικά ο γκολκίπερ του Ηρακλή, αλλά στο 70’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0.
Ο Εσκουρέδο πάτησε την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή στον Μάριο Καψάλη, ο τελευταίος έκανε το σουτ από πλάγια και την μπάλα απέκρουσε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ, Αγγελόπουλος.
Με επιτυχία διηύθυνε την αναμέτρηση ο κ. Μπουρουζίκας, ο οποίος είχε συνεργάτες τους κ. Μίχο, Στάικο.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης – Χρήστος Χατζηλιάδης): Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Γκαλίτσιος, Καψάλης Σ., Καμπέρης, Αλτάνης, Μπάμης, Τσιμήκας, Χρηστίδης, Λεσάι, Μάντηκας.
Αγωνίστηκαν και οι: Εσκουρέδο, Γαργάλας, Γκουγκούδης, Σούμπασης, Ζαφειρίου, Παπαγιάννης, Κουτσιούδης (υπο δοκιμήν ), Δοδοντσάκης, Κουτζαηλίας Κ.
ΑΕΚ Β’ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Θεοχάρης (64’ Αγγελόπουλος) Τρούμπουλος, Ντάικο (46’ Χατζηκυριάκος) Ραντόνια, Σταμούλης, Παρράς (85’ Γεωργέας) Μουστακόπουλος (70’ Ρουκουνάκης) Γερολέμου (83’ Κορομηλάς) Σκόνδρας, Τζ. Γκαρσία, Γκολφίνος (46’ Κοσίδης).

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

 

HRAKLHS_7.jpg

*Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, κατόπιν πρωτοβουλίας της ΑΕΚ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμήν της Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, από την οποία συμπληρώνονται φέτος 100 χρόνια.

HRAKLHS_19_copy.jpg

 

*Βαγγέλης Μπρισίμης, Γιάννης Δραγατσίκης, Νίκος Φακίτσας, Αντώνης Στεργιούλας, Νίκος Χρόνης. Ποδοσφαιροπαρέα στα δημοσιογραφικά του AEL FC ARENA

 

HRAKLHS_MIXAHLIDHS.jpg

*Άψογη η φιλοξενία του Ηρακλή Λάρισας στην «Ένωση» και μόλις τελείωσε το φιλικό, θυμήθηκαν τα παλιά ο πορτιέρο του Ηρακλή Κουτζαβασίλης, με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, που ήταν προπονητής τερματοφυλάκων στην ΑΕΛ, όταν στους «βυσσινί» τεχνικός ήταν ο Νίκος Κωστένογλου

 

HRAKLHS_ATMATZIDHS.jpg

*Ο παλαίμαχος γκολκίπερ της ΑΕΚ Ηλίας Ατματζίδης, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος της ΑΕΚ Β’

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass