Τα βλέμματα στο φιλικό με τη Νίκη Βόλου

*ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ *ΠΙΘΑΝΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΓΑ

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2022 20:00

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2. Το τελευταίο αγωνιστικό τεστ στο Αλκαζάρ με την Αναγέννηση Καρδίτσας δεν είχε θετικό πρόσημο για τη λαρισινή ομάδα, η οποία προσπαθεί να ανακάμψει αγωνιστικά και να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.


Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και σίγουρα είναι θέμα χρόνου η ΑΕΛ να φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης.
Έτσι, τα βλέμματα πλέον στρέφονται στο νέο φιλικό με τη Νίκη Βόλου, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου. Πρόκειται για ένα ακόμα δυνατό τεστ για τους «βυσσινί», με τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη να προσπαθεί να βρει λύσεις στα αδύνατα σημεία της ομάδας, κάνοντας κάποιες διορθωτικές κινήσεις.
Αυτό το διάστημα στις προπονήσεις γίνονται δοκιμές σε σχήματα και αλλαγές προσώπων σε κάποιες θέσεις, προκειμένου η ομάδα να δείξει το πραγματικό της πρόσωπο.
Στα θετικά για τους «βυσσινί» καταγράφεται το ότι στο παιχνίδι του Σαββάτου αναμένεται να δώσει το «παρών» ο αμυντικός μέσος Κώστας Πλέγας, ο οποίος βρισκόταν σε στάδιο αποθεραπείας και δείχνει να είναι έτοιμος.
Παράλληλα, οι υπεύθυνοι της ομάδας κινούνται για την απόκτηση ενός επιθετικού μέσου, προκειμένου η ΑΕΛ να ανεβάσει την ποιότητά της στον χώρο της μεσαίας γραμμής και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.
Ήδη, οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.
Δυνατό αγωνιστικό τεστ θα δώσουν οι «βυσσινί» και το Σάββατο 24 του μηνός με τον ΝΠΣ Βόλο στις 18:00, στο στάδιο Αλκαζάρ (στη διακοπή του Πρωταθλήματος της Super League 1, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League από 17-18/9, 5η αγωνιστική, μέχρι 1-2/10, 6η αγωνιστική, αντίστοιχα).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass