ΑΘλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2022 19:30

Τέλος Κοτσιανούλης, Ζαχαράκης
*ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών Γιώργου Ζαχαράκη και Απόστολου Κοτσιανούλη, οι οποίοι αγωνίζονται ως μεσοεπιθετικοί και συμμετείχαν ως επαγγελματίες στο ρόστερ της ομάδας την τελευταία διετία.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κοτσιανούλης θα υπογράψει στον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ για τον Ζαχαράκη υπάρχει ενδιαφέρον από τον Ηρακλή Λάρισας.

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ
Η ΑΕΛ έκλεισε φιλικό με τον ΝΠΣ Βόλου που θα γίνει το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 18:00 στο Στάδιο Αλκαζάρ. «Θυμίζουμε ότι διακόπτεται το Πρωτάθλημα της Super League 1, λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για το Nations League από 17-18/09 (5η αγωνιστική) μέχρι 1-2/10 (6η).
Αλλαγή ώρας έχουμε στο φιλικό παιχνίδι της Νίκης Βόλου με την ΑΕΛ. Νωρίτερα, στις 17:30 αντί για τις 18:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Η φιλική αναμέτρηση Νίκης Βόλου-ΑΕΛ θα διεξαχθεί το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

 

Σήμερα κρίνεται η τύχη του Ηρακλή
*ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE 2

Στην πενταμελή σύνθεση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ θα βρεθούν σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου εκπρόσωποι των Κοζάνης, Μ. Αλέξανδρου Ημαθίας και Λευκίμμης, στρεφόμενοι κατά του Μακεδονικού για το θέμα της ανόδου στη Super League 2 από τη Γ’ Εθνική και που θα κρίνει τι μέλλει γενέσθαι με τον αριθμό των ομάδων στη Super League 2.
Τα σενάρια που φέρουν ακόμη και όλους τους πρωταθλητές των Ομίλων της περσινής Γ’ Εθνικής (ανάμεσά τους και ο Ηρακλής Λάρισας) να παίρνουν το εισιτήριο της ανόδου δεν έχουν κοπάσει, αντίθετα ενισχύονται καθημερινά και ενώ έχει ήδη προκύψει πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, με μοναδικό κενό την ...ομάδα Α’, την οποία η διοργανώτρια Αρχή περιμένει από την ΕΠΟ.
Σύμφωνα με το πινάκιο, στις 17:30 σήμερα Τρίτη συζητούνται τα εξής θέματα: Προσφυγή του σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ κατά της από 02/08/2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής).
Πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ υπέρ της ΕΠΟ και κατά της προσφυγής του σωματείου Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ κατά της από 02/08/2022 απόφασης της ΕΕ/ΕΠΟ (εξ αναβολής).
Προσφυγή του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ κατά της 30/02-08-2022 απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΟ (εξ αναβολής).
Πρόσθετη παρέμβαση του σωματείου Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ υπέρ της ΕΠΟ και κατά του σωματείου ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ κατά της 30/02-08-2022 απόφασης της Ε.Ε./ΕΠΟ (εξ αναβολής).

 

Νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ
*ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΕ 1-0

Στο κυνήγι του πρωτοπόρου Παναθηναϊκού έμεινε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επιβλήθηκε 1-0 της Λαμίας στο γήπεδο της Τούμπας, σε αναμέτρηση η οποία έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Ο Γιασμίν Κούρτιτς (43’) σημείωσε το μοναδικό γκολ του -επετειακού για Ραζβάν Λουτσέσκου και Τούμπα- ματς, με τον Στέφαν Σβαμπ να τελειώνει ως τερματοφύλακας το ματς και τη Λαμία να μένει δίχως νίκη.
Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης (Χανίων)
Κίτρινες: Κούρτιτς, Φελίπε Σοάρες - Μανούσος, Σιμόν
Κόκκινες: Μποάκιε (90’+12’)
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Βιεϊρίνια (77’ Τσαούσης), Ντάντας, Κούρτιτς (71’ Σβαμπ), Νάρεϊ, Αουγκούστο (63’ Φελίπε Σοάρες), Μπίσεσβαρ (62’ Α. Ζίβκοβιτς), Ολιβέιρα (63’ Τόμας).
ΛΑΜΙΑ (Τζανλούκα Φέστα): Σαράνοφ, Σιμόν, Αντέτζο, Κορνέζος, Γκοράνοφ, Τζανδάρης, Μπεχαράνο (83’ Γιακουμάκης), Τσιλούλης (68’ Μαρμεντίνι), Σλίβκα, Ντε Βινσέντι (58’ Ασκόφσκι), Μανούσος (58’ Μποάκιε).
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 4 αγώνες)
1. Παναθηναϊκός 12
2. ΠΑΟΚ 10
3. Ολυμπιακός 8
4. Πανατωλικός 7
. Ατρόμητος 7
. Άρης 7
7. ΑΕΚ 6
8. Βόλος 5
9. ΠΑΣ Γιάννινα 4
10. Αστέρας Τρίπολης 3
. ΟΦΗ 3
12. Λαμία 2
13. Ιωνικός 1
. Λεβαδειακός 1

 

Επίθεση δέχθηκε  16χρονος στον Εύοσμο

Οπαδικά κίνητρα πίσω από επίθεση, την οποία κατήγγειλε ότι δέχθηκε ένας 16χρονος από ομάδα αγνώστων, προχθές το βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ερευνά η Αστυνομία.
Η Άμεση Δράση δέχθηκε κλήση στις 9:15 μ.μ. για περιστατικό τραυματισμού ανήλικου, στην οδό Παύλου Μελά, αλλά όταν έφτασαν αστυνομικοί στο σημείο το επεισόδιο είχε λήξει και οι δράστες είχαν αποχωρήσει. Ο νεαρός -ποδοσφαιριστής της ομάδας Κ-17 του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν πληροφορίες- μεταφέρθηκε με ελαφρά τραύματα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, καθώς δεν κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία. Από την Αστυνομία έγιναν πέντε προσαγωγές υπόπτων, χωρίς όμως να διαπιστωθεί εμπλοκή τους στο περιστατικό. Προς το παρόν η υπόθεση ερευνάται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass