Ηταν ένας καλός αγώνας για τους προπονητές...

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2022 21:05

Ήταν 25 Σεπτεμβρίου 2016 όταν η ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Ολυμπιακό στο AEL Fc Arena και στο 90’+2’ ο Νίκος Γκόλιας με μια εκπληκτική κεφαλιά έδωσε τη νίκη στη λαρισινή ομάδα με 1-0. Ένα γκολ που έδωσε απίστευτη χαρά και περηφάνια στους Λαρισαίους φιλάθλους.


Ο παίκτης αυτός ήρθε προχθές στο Αλκαζάρ ως αντίπαλος της ΑΕΛ, φορώντας τη φανέλα της ομάδας της πατρίδας του (Καρδίτσα), την Αναγέννηση Καρδίτσας.
Η Αναγέννηση κέρδισε στο φιλικό με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Ξύδα και ζητήσαμε το σχόλιο του Γκόλια (60 συμμετοχές, 3 γκολ με τη φανέλα της λαρισινής ομάδας από το 2016-2020) για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μας είπε: «Για τον αγώνα δεν έχω να πω πολλά, γιατί για μας ήταν το πρώτο μας φιλικό ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Στόχος ήταν η ομάδα μου να δει αγωνιζόμενα στο γήπεδο τα καινούργια πρόσωπα που ήρθαν και να αρχίσουμε να αποκτούμε αγωνιστική «χημεία», ώστε να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και να έχουμε συγχρονισμό.
Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και πιστεύω ότι ήταν ένας καλός αγώνας για τους προπονητές για να δουν πού χρειάζεται η κάθε μία ομάδα, ώστε να βελτιωθούν, αλλά και τι περιθώρια ενίσχυσης υπάρχουν».
Η γνώμη σου για την ΑΕΛ;
«Η ΑΕΛ που με ρωτάς απαρτίζεται από μια μείξη κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, αλλά και πολλών νέων παιδιών που πρέπει να σηκώσουν το βάρος της ομάδας, ώστε να πρωταγωνιστήσουν, αφού ο νέος πρόεδρος της ΑΕΛ έχει δώσει το σύνθημα για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, όπως μαθαίνω, θέλει στήριξη και κυρίως υπομονή».
*Την κατηγορία πώς τη σχολιάζεις;
«Σ’ αυτήν την κατηγορία το μόνιμο πρόβλημα είναι η έναρξη του Πρωταθλήματος, αλλά και το οικονομικό σε πολλές ομάδες. Επίσης έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αφού διεκδικείς μόνο μία θέση, την πρώτη, για να υπάρξει άνοδος στη μεγαλύτερη κατηγορία και αυτό διαμορφώνει ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις.
Δεν θέλω να μιλήσω για φαβορί και κάτι άλλο. Αν μου επιτρέπετε, ήθελα να πω μόνο ότι, όταν έρχομαι στη Λάρισα πραγματικά νιώθω πολύ οικεία και είμαι χαρούμενος που οι άνθρωποι που βρίσκω, όσο μιλάμε, έχουμε όλοι ένα ζωγραφισμένο χαμόγελο στα χείλη. Τους ευχαριστώ πραγματικά, η Λάρισα θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και κυρίως οι άνθρωποί της».

Του Σωτ. Κέλλα

 

Φαβορί για άνοδο η ΑΕΛ
*ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Φαβορί για άνοδο, και μάλιστα με άνεση, δίνουν την ΑΕΛ τη φετινή περίοδο όλες οι στοιχηματικές εταιρείες, αφού το ποσοστό που δίνει είναι 2,40, ενώ ακολουθεί ο Πανσερραϊκός με 3,00. Η Αναγέννηση Καρδίτσας έχει ποσοστό 7,5 και η Νίκη Βόλου 8,00. Ο Απόλλωνας Λάρισας δίνει 100 (!), που σημαίνει ότι θεωρείται πως κινδυνεύει με υποβιβασμό!

 

Πηλαδάκης και Πλεξίδας
σε μια «σουίτα» απόσταση...

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος φαίνεται ότι ενώνει πολλούς πρώην διοικητικούς της ΠΑΕ ΑΕΛ. Δεν είναι τυχαίο ότι στην πρόσφατη συναυλία του στο AEL Fc Arena τον κυπελλούχο πρόεδρο του 2007, Κωστή Πηλαδάκη (στο κινητό του έχει πολλά μυστικά), χώριζε μια «σουίτα» με τον διάδοχό του στη λαρισινή ομάδα, Βαγγέλη Πλεξίδα (που όπως μας έλεγε ξέρει πολλά). Παρόντες επίσης ήταν και ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Ντελόπουλος, αλλά και ο γιος του Φώτη Καντώνια Γιάννης. Τι συζητήθηκε, αν μίλησαν, ποιος και με ποιον, άγνωστο ...και μάλλον είναι άκρως εμπιστευτικό. Όπως εμπιστευτική είναι μια ομιλία στα αποδυτήρια μετά από μια απρόσμενη ήττα που μπορεί να κρατήσει ακόμη και δύο ώρες. Να πάνε οι παίκτες με το φως της ημέρας και να φύγουν στο σκοτάδι...

 

Ο φωτογραφικός φακός του Βασίλη Ντάμπλη ξεχωρίζει γιατί βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο... Και ο προχθεσινός φιλικός αγώνας ΑΕΛ-Αναγέννηση Καρδίτσας (0-1) δεν αποτελεί εξαίρεση.

 

AEL_2.jpg

AEL_8.jpg

Η κόντρα στον ήλιο αντέχεται, όχι όμως η άσχημη αγωνιστική εμφάνιση...

AEL_7.jpg

Γκοτζαμανίδης και Αθανασιάδης δώσανε σκληρές μάχες... ΑΕΛ

AEL_14.jpg

Μάχη με τους ...άνδρες έδωσε η ...Ανδρομάχη Τσιοφλίκη και τα κατάφερε μια χαρά...

AEL_15.jpg

Το drone φωτογραφίζει τη διαιτητή ή τους παίκτες...
Ο κάτοχός του μόνο μπορεί να δώσει απαντήσεις...

AEL_17.jpg

Σαν να είσαι σουίτα...

AEL_28.jpg

Ο γνωστός συνεργάτης Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ηλίας Μπίνας δίνει «οδηγίες» ...στους διοικητικούς της ΑΕΛ Τάσο Βενέτη και Νίκο Κορομπίλια. Μάλλον προσπαθεί να μιμηθεί το παράδειγμα τού μη διακρινόμενου προπονητή των μικρών Θόδωρου Ελευθεριάδη...

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass