Ενας ακόμα τελικός για την Εθνική μπάσκετ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ(21:30)

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2022 19:30

Με μεγάλο σεβασμό μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης για τη Γερμανία, προσεχή αντίπαλο της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ στον σημερινό (21:30) προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα δουλεμένο σύνολο το οποίο διαθέτει αυτοματισμούς και χημεία. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επισήμανε πως αυτού του είδους οι αγώνες έχουν χαρακτήρα «τελικού» («do or die») και τόνισε πως η «γαλανόλευκη» ομάδα δεν έχει να προσθέσει κάτι καινούργιο στο παιχνίδι της, αλλά σίγουρα μπορεί να βελτιώσει πολλά πράγματα.

«Η Γερμανία είναι ένας πολύ ικανός αντίπαλος που έχει τα πάντα στην ομάδα του αυτήν τη στιγμή. Προφανώς παίζει εντός έδρας. Έχει δημιουργούς, έχει εκτελεστές, έχει μέγεθος. Παίζει με καλό ρυθμό. Έχει αρκετές απομονώσεις και ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Μπορεί να προσαρμόσει τις άμυνές του ανάλογα με τα σχήματα τα οποία διαθέτει.
Αναμφίβολα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν μόνο ο Σρέντερ ή ο Βάγκνερ. Μπορείς να επιλέξεις πολλούς αθλητές, θα μπορούσα να αναφερθώ σε όλους. Αναμφίβολα ο Λο κάνει ένα καλό πρωτάθλημα. Γενικότερα είναι ένα σύνολο με αυτοματισμούς και καλή χημεία» τόνισε ο κόουτς της Εθνικής ομάδας και πρόσθεσε για το αν θα έχουν έξτρα πίεση οι Γερμανοί λόγω έδρας:
«Δεν πιστεύω ότι θα έχει πίεση. Θα έχει υποστήριξη. Αν αυτό μεταφράζεται σε πίεση. Κι εμείς ακούγαμε τους Έλληνες, ήταν δυνατή η φωνή τους χθες (σ.σ. 11/9). Θεωρώ ότι θα είναι σε μεγαλύτερο αριθμό. Ο καθένας προσπαθεί να διεκδικήσει κάτι σε έναν τελικό. Αυτή είναι η φύση των παιχνιδιών. Είναι do or die. Δεν υπάρχει άλλη προσέγγιση».
ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
ΣΗΜΕΡΑ
1. Ισπανία-Φινλανδία
2. Γερμανία-Ελλάδα
ΑΥΡΙΟ
3. Σλοβενία-Πολωνία
4. Γαλλία-Ιταλία
15 Σεπτεμβρίου: ΡΕΠΟ
ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
16 Σεπτεμβρίου 2022
Νικητής 1-Νικητής 2
Νικητής 3-Νικητής 4
17 Σεπτεμβρίου 2022: ΡΕΠΟ
«ΜΙΚΡΟΣ» ΤΕΛΙΚΟΣ & ΤΕΛΙΚΟΣ
18 Σεπτεμβρίου 2022
18:15 «Μικρός» Τελικός
21:30 ΤΕΛΙΚΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass