Κρας τεστ του Απόλλωνα Λάρισας

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (17:30)

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2022 15:19

Ένα δυνατό αντίπαλο θα φιλοξενήσει σήμερα και ώρα 17:30 στη Φιλιππούπολη ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει τον ισχυρό φέτος Ηρακλή Θεσσαλονίκης.


Είναι ουσιαστικά ένα κρας τεστ για τη λαρισινή ομάδα, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου οι «κυανόλευκοι» θα αγωνιστούν στην 3η φάση της διοργάνωσης.
Ο Απόλλωνας θα μετρήσει λοιπόν τις δυνάμεις του, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρει μπροστά του στο πρωτάθλημα και φυσικά ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας θέλει να δει τους παίκτες του να είναι σοβαροί και μαχητικοί, εφαρμόζοντας την τακτική που δουλεύεται καθημερινά στις προπονήσεις.
Το ευχάριστο είναι πως ο Λαρισαίος προπονητής είναι μέχρι τώρα ευχαριστημένος από τη διάθεση που δείχνουν οι ποδοσφαιριστές και ευελπιστεί πως το καλό κλίμα που υπάρχει, θα έχει θετικό αντίκτυπο στη συνέχεια, έτσι ώστε η ομάδα να είναι πανέτοιμη στις 16 Οκτωβρίου, για την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό Β’, στην Αθήνα.
Στην αποστολή που συγκροτήθηκε μετά τη χθεσινή προπόνηση, συμπεριλήφθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκαμπριέλ, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Φουρκιώτης, Γκλικόπουλος, Αυλωνίτης, Σκούπρας, Χαλάτσης, Χατζής, Λίταινας, Σταν, Ζιάκας, Φυτόπουλος, Μπεκιαρίδης, Ντε Αγκουστίνο, Σταματής, Σισσοκό, Πασιάς, Σκύφτας, Τερζούδης, Ποτόσογλου, Πελτέκης.
Επόμενο φιλικό παιχνίδι για τον Απόλλωνα είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30, στα Φάρσαλα με τον Αχιλλέα που αναμένεται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, στο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.
Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει προσπάθεια, ώστε να δοθούν ένα ή δυο ακόμη φιλικά παιχνίδια με ομάδες έστω και κατώτερων κατηγοριών.
Να σημειώσουμε πως ο Βαγγέλης Μόρας παρακολούθησε την Κ-19 στο φιλικό με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ την περασμένη Πέμπτη και έδειξε πως ενδιαφέρεται πάρα πολύ για τους μικρούς και θα τους αξιολογεί συνεχώς, ώστε να φτάσουν σε σημείο που θα μπορεί να τους υπολογίζει και για την πρώτη ομάδα.
Όσον αφορά στα μεταγραφικά θέματα, η εβδομάδα που θα διανύσουμε είναι η τελευταία της περιόδου και μετά τις 15 του μηνός μέχρι το τέλος, θα έχουν δικαίωμα για να αποκτηθούν παίκτες που θα έχουν εξασφαλίσει την ελευθέρα τους.
Ήδη έγιναν επαφές από τη διοίκηση του Απόλλωνα με ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρονται για να ενταχθούν στο δυναμικό των «κυανόλευκων» και αναμένονται να γίνουν προσθήκες μέχρι το τέλος της εβδομάδας που θα διανύσουμε.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass