Να ανθίσει ξανά η… Αμυγδαλή

ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗ Γ’ ΕΠΣΛ - ΝΙΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΛΗΣ: ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΟ

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2022 21:10

Μπορεί να μη βρισκόμαστε στην άνοιξη για να ανθίσουν οι αμυγδαλιές, όμως αν και στο φθινόπωρο, στο όμορφο χωριό της Αμυγδαλής, κάποια παιδιά μοχθούν και αγωνίζονται, αφενός για να πρωταγωνιστήσει η αγαπημένη τους ομάδα Δόξα στη Γ’ τοπική κατηγορία και αφετέρου για να δώσουν ξανά ζωντάνια στο χωριό.


Ένα χωριό που αγαπούν ιδιαίτερα άνθρωποι που μεγάλωσαν εκεί, αλλά και νεαροί, οι οποίοι στην πρόσφατη χοροεσπερίδα που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην πλατεία του χωριού, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης και έδειξαν πως είναι πρόθυμοι για να σταθούν δίπλα στην ομάδα.
«Ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συγχωριανούς μου, διότι από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε ως διοίκηση, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη μας Δόξα και μας έδωσαν κουράγιο για να δώσουμε μια σκληρή μάχη, ώστε η ομάδα μας να γίνει δυνατή και με αξιοπρέπεια, να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στη Γ’ ΕΠΣΛ, με σταθερά βήματα και πάντα σε χαμηλούς τόνους», τόνισε ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Στεφανούλης.
Η προετοιμασία ξεκίνησε με ιδανικές συνθήκες σε γήπεδο χαλί, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Λάζαρου Λαζαρίδη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πως είναι ήρωες οι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται, αλλά και οι παράγοντες οι οποίοι κάνουν πολλές προσωπικές θυσίες, για να μπορεί η ομάδα να λειτουργεί και να δίνει χαρά, στους φίλους της.
«Είμαστε μια όμορφη παρέα, με νεαρά άτομα στη διοίκηση και νεαρούς ποδοσφαιριστές, θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανό το χωριό, χρειάζεται να δουλέψουμε όλοι μας σκληρά και μέσα από την καλή συνεργασία, θα έρθουν και τα προσδοκώμενα αποτελέσματα», δήλωσε στην «Ε» ο Λαρισαίος τεχνικός.
Το δυναμικό της Δόξας απαρτίζουν κυρίως παίκτες από την Αμυγδαλή, αλλά και από τα γύρω χωριά με τα οποία υπάρχουν άριστες φιλικές σχέσεις και η διοίκηση θέλει με υπομονή να στηριχθεί σε γερές βάσεις στο νέο αυτό οικοδόμημα.
Στην πρώτη προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, με τον πατήρ Κωνσταντίνο Σαμαρά να εύχεται υγεία, να είναι μια δημιουργική χρονιά και με τη βοήθεια του Θεού και τη δύναμη της Παναγίας, να υλοποιηθούν οι στόχοι, μέσα στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι.
*Στις φωτογραφίες, ο αντιπρόεδρος της Δόξας Δημήτρης Παπαστεργίου με τον τερματοφύλακα Αποστόλη Κοσμά που αποκτήθηκε από τη Δάφνη Γλαύκης και τον αμυντικό Οδυσσέα Παπαδημητρίου, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ιπποκράτη.
**Το καλωσόρισμα από τον διοικητικό Δημήτρη Αλεβίζο, στον προπονητή Λάζαρο Λαζαρίδη.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΜΕΛΙΒΟΙΑ
Εν τω μεταξύ την ερχόμενη Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στο γήπεδο «Σταύρος Τσιάπανος» στη Μελιβοία, η Δόξα Αμυγδαλής θα αγωνισθεί σε φιλική αναμέτρηση με τον τοπικό Φιλοκτήτη, ομάδα της Β’ ΕΠΣΛ.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass