Νικηφόρα συνέχεια φιλικών για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

* ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΔΡΥΜΟΥ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2022 19:25

Συνεχίζοντας το πρόγραμμα των αγώνων προετοιμασίας του, ο Οικονόμος αντιμετώπισε στο βοηθητικό γήπεδο Τσαριτσάνης τον Κεραυνό Δρυμού τον οποίο νίκησε με σκορ 7-1, δύο περίπου εβδομάδες πριν την έναρξη των επισήμων υποχρεώσεών του.


Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, ήταν αυτοί που πήραν προβάδισμα στο σκορ με ένα όμορφο γκολ του Νίκου Γκαντούνα στο 12’ (αξιοσημείωτο είναι ότι ο σκόρερ θα έχει φέτος συμπαίκτη του και τον μεγαλύτερο αδελφό του Ηλία, μέχρι τώρα παίκτη του Οικονόμου), για να ισοφαρίσει στο 19’ με κεφαλιά ο Γιώργος Κίτσιος που σκόραρε για πρώτη φορά με τα «πράσινα» χρώματα. Το 2-1 σημείωσε στο 33’ ο Ευριπίδης Λαγιόκαπας, «πληγώνοντας» τη μέχρι τώρα ομάδα του, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι (εκμεταλλευόμενοι και το γεγονός της χρησιμοποίησης αρκετών νεαρών παικτών από πλευράς Δρυμού) «ανέβασαν στροφές» και σκόραραν με τους Στέλιο Δραχαλίβα (54’ και 79’), Λαγιόκαπα (56’), Χάρη Ε. Μουλτσιά (77’), Δημήτρη Μουλτσιά (87’) φθάνοντας στο τελικό σκορ.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο Στέργιος Σκριάπας με τη συνδρομή των βοηθών Δημήτρη Δίχρη - Γιάννη Βαλιώτη.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας - Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας (46’ Ν. Δραχαλίβας - 85’ Αλέξ. Μουλτσιάς), Γεωργούλης (46’ Δ. Μπουμπουνάρας), Ι. Μπουμπουνάρας (73’ Δ. Μουλτσιάς), Αυλογιάρης (46’ Παπαδημητρίου), Μπαρδανίκας, Μάνης (46’ Ντούφας), Δριστέλλας (46’ Κωνσταντινίδης), Δ. Μουλτσιάς (46’ Καραμπίνας), Κίτσιος (46’ Χ.Ε. Μουλτσιάς), Πούτας (46’ Στ. Δραχαλίβας), Λαγιόκαπας (73’ Κίτσιος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass