Εντείνει τις προσπάθειες για μεταγραφές η ΑΕΛ

*ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΩΝ *ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2022 20:20

Η έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2 έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή στις 16 Οκτωβρίου και, μέχρι τότε, η διοίκηση της ΑΕΛ προσπαθεί να γεμίσει το ρόστερ, έτσι ώστε να υπάρχουν πολλές λύσεις για τον τεχνικό της ομάδας, Παναγιώτη Γκουτσίδη.


Εντείνουν λοιπόν τις προσπάθειές τους οι «βυσσινί», γνωρίζοντας πολύ καλά πως το πρωτάθλημα δεν θα είναι εύκολο και γι’ αυτό όσο περισσότερες λύσεις θα υπάρχουν, τόσο και οι ελπίδες για κάτι καλό θα αυξηθούν.
Όπως έχουμε αναφέρει, η ομάδα ψάχνει να βρει ένα επιτελικό μέσο και οι συζητήσεις σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται σε καλό δρόμο, αλλά ακόμη δεν υπάρχουν στοιχεία και επίσημη ενημέρωση για τις επαφές που συνεχίζονται, χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί.
Αντίθετα, σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία απόκτησης του Αλέξανδρου Νικολιά (με ελεύθερη μεταγραφή), η παρουσία του οποίου θα δώσει σημαντικές λύσεις στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Τα μεταγραφικά θα συνεχίσουν να απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος, όμως και στο αγωνιστικό κομμάτι ενδεχομένως να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα, για να βελτιωθούν οι αδυναμίες που εντοπίστηκαν.
Σήμερα αναμένονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα παίκτες και τεχνική ηγεσία που επισκέφτηκαν το Άγιο Όρος και επιστρέφουν με φορτωμένες τις μπαταρίες τους, συνεχίζοντας με καθημερινές προπονήσεις το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας.
Σημειώνεται πως, μεθαύριο Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, η ΑΕΛ σε φιλική αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει στο στάδιο Αλκαζάρ την Αναγέννηση Καρδίτσας, μια ομάδα που έχει πολύ καλούς παίκτες στο δυναμικό της και θα βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές.
Αν και φιλικό, ένα γειτονικό ντέρμπι πάντα παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς και οι γείτονες έχουν τοποθετήσει ψηλά τον πήχη για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.
*Η ΠΑΕ ΑΕΛ σε ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως σήμερα και ώρα 5 μ.μ., στο γήπεδο του Κεραυνού Δένδρων, θα τελεστεί ο αγιασμός των αναβαθμισμένων ομάδων Νέων ενόψει της νέας περιόδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass