Συγχαρητήρια Αγοραστού στην Κατερίνα Πιτσιάβα

*ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ 4ης ΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2022 20:05

Μία ακόμα μεγάλη διάκριση πρόσθεσε στο ενεργητικό της η αθλήτρια του ΟΓΧΗΣΤΟΥ Δήμου Κιλελέρ η οποία κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, στην Κωστάντζα της Ρουμανίας.


Με αφορμή τη πολύ σημαντική αυτή επιτυχία ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας απέστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στο οποίο αναφέρει τα εξής:
«Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα Πιτσιάβα, την αθλήτρια του ΟΓΧΗΣΤΟΥ Δήμου Κιλελέρ που κατέκτησε την 4η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο, στην Κωστάντζα της Ρουμανίας. Η Κατερίνα είναι μια ξεχωριστή αθλήτρια, με μεγάλη διαδρομή που αποδεικνύει στην πράξη ότι διαθέτει δύναμη ψυχής. Γι’ αυτό και επιστρέφει με σταθερά ανοδικά βήματα και διακρίσεις, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που προκαλεί η έλλειψη ανταγωνισμού για προπόνηση σε μια μικρή αγροτική περιοχή της Λάρισας, αλλά και η διετής αποχή της, λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Συγχαρητήρια στον προπονητή της Χάρη Χονδρονάσιο, την οικογένειά της και όλους όσοι τη στηρίζουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Η Κατερίνα είναι μια αθλήτρια υψηλού επιπέδου και μεγάλων διεθνών επιδόσεων, με αποκορύφωμα το 2019, όταν έκανε τη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα περήφανη κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα beach wrestling και χρυσό μετάλλιο στους παράκτιους μεσογειακούς αγώνες. Εύχομαι τα όνειρά της να εκπληρωθούν με νέες κορυφαίες διακρίσεις στους επόμενους παράκτιους αγώνες που διοργανώνει η ΔΟΕ το 2023 στο Μπαλί, συμβάλλοντας στη διάδοση ενός σχετικά άγνωστου αλλά εντυπωσιακού αθλήματος, το οποίο από το 2028 αναμένεται να ενταχθεί στα ολυμπιακά αγωνίσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass