Διήμερο στο Αγιο Ορος για τους παίκτες της ΑΕΛ

*ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΤΗ ΜΟΝΗ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ *ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2022 20:00

Οι τελευταίες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται, αλλά και ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 όπως αρμόζει στην ΑΕΛ προκειμένου να μπουν οι βάσεις για την ανοδική πορεία που θέλει να κάνει ούτως ώστε να επιστρέψει στη φυσική της θέση που είναι η μεγάλη Εθνική κατηγορία, αποτελούν τις βασικές προτεραιότητες των «βυσσινί».


Μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά στο Αλκαζάρ (1-1) η λαρισινή ομάδα θέλει να ενισχύσει σε πρώτη φάση τη μεσαία γραμμή και να ανεβάσει την ποιότητά της κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ως εκ τούτου οι προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας επικεντρώνονται πρωτίστως στην απόκτηση ενός επιτελικού μέσου. Ήδη οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις επί του θέματος.
Εν τω μεταξύ αύριο Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά (με ελεύθερη μεταγραφή), η παρουσία του οποίου θα δώσει σημαντικές λύσεις στον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη.
Παράλληλα τα μεταγραφικά θα συνεχίσουν να απασχολούν τους ανθρώπους της ομάδας μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος και την απόκτηση περισσοτέρων ποδοσφαιριστών, όσων απαιτούνται.
Προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές διανύουν διήμερο ξεκούρασης και άδραξαν την ευκαιρία για μία εκδρομή στο Άγιο Όρος. Οι «βυσσινί» βρίσκονται από χθες στη μονή Βατοπεδίου στην οποία θα παραμείνουν και σήμερα για να επικαλεστούν τη βοήθεια του Θεού στη δύσκολη και απαιτητική προσπάθεια που έχουν φέτος και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις αύριο Παρασκευή.

ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΩΣΤΗΣ ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ
Στη Λάρισα θα βρεθεί σήμερα ο πρόεδρος της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 2007 Κωστής Πηλαδάκης, με αφορμή τη συναυλία του κουμπάρου του Αντώνη Ρέμου.
Με την ευκαιρία αυτή ο κ. Πηλαδάκης με δήλωσή του εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στη νέα προσπάθεια των «βυσσινί» προκειμένου η ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους της, τονίζοντας ότι θα παραμείνει δίπλα της όπου χρειαστεί, ενώ τόνισε ότι πρέπει όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass