Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στον Απόλλωνα Λάρισας

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΕΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2022 20:15

Μέσα σε πολύ καλό κλίμα συνεχίζει την προετοιμασία του ο Απόλλων Λάρισας και οι «κυανόλευκοι» θα επιδιώξουν μέχρι τις 16 Οκτωβρίου, που αποφασίστηκε από την αρμόδια επιτροπή του πρωταθλήματος να ξεκινήσει η Super League 2, να βρίσκονται στον καλύτερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας.


Η λαρισινή ομάδα στη φιλική αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής στον Βόλο με τη δυνατή φέτος Νίκη, έδειξε σημάδια βελτίωσης αλλά και αδυναμίες, τις οποίες εντόπισε ο τεχνικός Βαγγέλης Μόρας και θα προσπαθήσει με τους συνεργάτες του τα λάθη να περιοριστούν στο ελάχιστο.
Το ευχάριστο είναι πως προσαρμόζονται σιγά-σιγά στο σύστημα που θέλει ο προπονητής τους όλοι οι ποδοσφαιριστές και η ομάδα αποκτά ομοιογένεια, δείχνοντας ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.
Παιχνίδι που προσφέρεται για να βγούνε χρήσιμα συμπεράσματα θα είναι ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή, μια ομάδα που έχει υψηλές φιλοδοξίες στον Α΄ όμιλο της Super League 2 και οι Απολλωνιστές θα επιδιώξουν να είναι μαχητικοί σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Από κει και πέρα, ο Απόλλωνας θα δώσει δύο ακόμη φιλικά τις επόμενες ημέρες, με ομάδες που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα.
Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 μια ομάδα του Απόλλωνα αποτελούμενη από παίκτες της Κ-19 και μικρούς από την ακαδημία του συλλόγου, θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Αβέρωφ με τον ΠΑΟΛ, που φέτος θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας.
Θα ακολουθήσει ένα νέο φιλικό την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 στα Φάρσαλα με τον τοπικό Αχιλλέα, που ενισχύθηκε σημαντικά στην περίοδο των μεταγραφών και αναμένεται πως θα είναι εκ των πρωταγωνιστών, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας DE TOX.
Ο προπονητής κ. Μόρας στα φιλικά θέλει να δει τις αντιδράσεις των παικτών του και τη σοβαρότητα που θα επιδείξουν, ώστε να τους υπολογίζει όλους για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass