«Κάηκε» το Καραϊσκάκη για Μαρσέλο

ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΚΑΙ «ΤΡΕΛΑ» ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΑΣΟ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2022 20:10

O Ολυμπιακός παρουσίασε χθες τον Μαρσέλο σε μια απίστευτη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του στο Καραϊσκάκη.

Πάνω από 20.000 κόσμος γέμισε τις εξέδρες για τον Βραζιλιάνο που αποθεώθηκε όταν πάτησε το πόδι με τα «ερυθρόλευκα» στον αγωνιστικό χώρο.
Τον Μαρσέλο παρουσίασε ο Κριστιάν Καρεμπέ με τους φίλους του Ολυμπιακού να κάνουν τη νύχτα μέρα όταν αυτός εμφανίστηκε στο κέντρο του γηπέδου, όπου ήταν παρατεταγμένες όλες οι κούπες του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Τη μεταγραφική βόμβα του Ολυμπιακού, συνόδευε η σύζυγός του και οι δύο γιοι του Έντσο και Λίαμ. Ο Μαρσέλο πήγε πρώτα στα αποδυτήρια του νέου ποδοσφαιρικού «σπιτιού» του, όπου τον περίμενε ήδη η φανέλα με το αγαπημένο του «12» που φορούσε στη Ρεάλ Μαδρίτης και η θέση του με το όνομά του και τον αριθμό του.
Εκεί γνωρίστηκε με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνο Καραπαπά, την ώρα που στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε στηθεί ένας φαντασμαγορικός «διάδρομος» από τα τρόπαια του συλλόγου, προκειμένου να «υποδεχθούν» τον πεντάκις πρωταθλητή Ευρώπης με τη «βασίλισσα» Ρεάλ Μαδρίτης.
Λίγο μετά, ο Μαρσέλο συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, παρουσία του Καρεμπέ, ενώ την ίδια ώρα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ «έπαιζε» στα matrix του γηπέδου ένα βίντεο από τις μεγαλύτερες στιγμές του Βραζιλιάνου άσου.
Ακολούθως ο κ. Μαρινάκης πήρε τον λόγο λέγοντάς του «Μαρσέλο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού» και του έδωσε τη φανέλα με το «12», με το γήπεδο να παίρνει εκ νέου «φωτιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass