Διεθνείς θύμησες για τους παλαιμάχους της ΑΕΛ

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ TORONΤO HELLENIC ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 06 Σεπ 2022 21:15

Διεθνείς στιγμές χθες το απόγευμα στο στάδιο Αλκαζάρ για τους παλαίμαχους της ΑΕΛ, οι οποίοι σε ποδοσφαιρικό αγώνα αντιμετώπισαν την ομάδα του Toronto Hellenic , που επισκέπτεται αυτήν την εποχή την Ελλάδα.


Τις δύο ομάδες συνδέουν δεσμά φιλίας από προηγούμενα χρόνια και είναι μια μικρή ανταπόδοση της φιλοξενίας τους, το 2011.
«Νιώσαμε όλοι μας όμορφα καθώς έχουμε πολύ καλούς δεσμούς με τους ομογενείς φίλους μας και πάντα στο ποδόσφαιρο τέτοιες στιγμές είναι ευχάριστες», τόνισε από την πλευρά των «βυσσινί» παλαιμάχων ο Ηλίας Σελιώνης.
Από την ομάδα του Toronto Hellenic, ο Δημήτρης Ζωγράφος που διετέλεσε χρέη προπονητή στο συγκεκριμένο παιχνίδι, επισήμανε τα εξής: «Είναι τιμή μας που παίζουμε με την ΑΕΛ, η οποία δόξασε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας ιδρύθηκε πριν 15 χρόνια και όταν ερχόμαστε στην Ελλάδα, περνάμε υπέροχα. Παίξαμε ένα ακόμη φιλικό στη Μηλιά Μετσόβου, ενώ θα ακολουθήσει και ένα τρίτο παιχνίδι, στη Νέα Κιό, κοντά στο Ναύπλιο».
Με την ομάδα του Torondo Hellenic αγωνίστηκε ο Λαρισαίος γκολκίπερ Αχιλλέας Γκούλιος (σ.σ.: η γυναίκα του κατάγεται από τον Καναδά), ενώ έπαιξε επίσης ο Λαρισαίος Στέλιος Καντάκης και ο Άγγλος Αδερτον.
Για την ιστορία να αναφέρουμε πως οι παλαίμαχοι της ΑΕΛ κέρδισαν με 5-0, χάρη σε γκολ που σημείωσαν ο Τάσος Μπεριτζάς, ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο Γιάννης Βασιλείου και δύο ο Κώστας Τσώτσος.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον Γιάννη Μαρουλαχάκη, ο οποίος σε εκτέλεση πέναλτι έστειλε την μπάλα άουτ.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Αντώνης Βαλιώτης, ο οποίος είχε συνεργάτες τους Θωμά Βαλιώτη, Δημήτρη Δίχρη.
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΕΛ (Νίκος Βλαχούλης): Κυριακούλης, Ράμμος, Τσιτσιλής, Παπαντωνίου, Κατσάρας, Νεμπεγλέρας, Παραφέστας, Μπεριτζάς, Τέας, Τσώτσος, Σελιώνης (Πλίτσης Γ., Μιχαήλ, Αποστόλου, Πλίτσης Φ., Βασιλείου, Ανδρεούδης, Αργυρούλης, Γκόλαντας, Κολομητρούσης, Αλεξούλης, Γκαλίτσιος, Αβραμούλης, Ντόσας )
ΕΛΛΑΣ ΤΟΡΟΝΤΟ (Δημήτρης Ζωγράφος): Γκούλιος Αχ., Νιτσοτόλης Γιάννης, Σκιαδάς, Λουμάνης Μεθόδιος, Γούρμος, Βουντούρης, Μαρουλαχάκης Γιάννης, Καντάκης Στέλιος, Τσανπίρας, Βλαχοδήμος, Σκεντέρης Τέρης (Ντούκας, Γκάστης, Νιτσοτόλης Νίκος, Άδερτον, Πύλαρος, Μαρουλαχάκης Μιχαήλ, Αργύρης, Μέκο)
*Στο Αλκαζάρ ήταν και ο Γιώργος Λόκας, γενικός αρχηγός της Κυπελλούχου ΑΕΛ το 1985, όπως επίσης και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Χρήστος Ζιάκος.
*Μετά το φιλικό, οι παλαίαμαχοι της ΑΕΛ δεξιώθηκαν την αποστολή της ομάδας του Torondo Hellenic, στο Φρούριο.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ.: Βασίλης Ντάμπλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass