Ψάχνει παίκτες η ΑΕΛ

Ο Νικολιάς και ο Πλέγας μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα - Σήμερα κληρώνει για το Πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2022 12:27

Η ΑΕΛ έδωσε προχθές το πρώτο φιλικό μπροστά στο κοινό της στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Α.Ε. Κηφισιάς, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, χωρίς να ικανοποιήσει, ειδικά στο πρώτο μέρος, τους φιλάθλους.


Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε καθόλου καλή εικόνα, η οποία βελτιώθηκε στην επανάληψη. Αυτό το οφείλει στην είσοδο του Κούστα, που πέτυχε γκολ με πέναλτι (ισοφάρισε το γκολ του Τεττέι από το πρώτο μέρος) και είχε και δοκάρι, ενώ σε καλά επίπεδα κυμάνθηκε και ο Μιλτιάδης.
Τα φιλικά δεν σημαίνουν τίποτα και ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα έχει μπροστά δύο περίπου μήνες και έχει δύο σημαντικές απουσίες, τον Πλέγα που νομίζουμε ότι στη θέση λογικά του Γαρυφαλλιά θα βοηθήσει σημαντικά και τον Νικολιά στα πλάγια.
Χρειάζεται και έναν καλό μεσοεπιθετικό, ίσως και μια εναλλακτική λύση αριστερά, παρότι ο Μαϊδανός έχει σημαντική πρόοδο.
Έναν παίκτη που συναντήσαμε όταν του είπαμε ότι η ομάδα θέλει βελτίωση μας είπε …«Πολλή βελτίωση…». Και σίγουρα έχει τις δυνατότητες η ομάδα να το πράξει.
Ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης ξέρει τους παίκτες, όπως επίσης και η ποιότητα αρκετών είναι πολύ καλή. Η διοίκηση μπορεί να θέλει γρήγορα αποτελέσματα, αλλά νομίζουμε ότι στην περίοδο που είμαστε στόχος είναι η ομάδα να αποκτήσει ταυτότητα στην τακτική και να αξιολογηθεί σωστά το έμψυχο δυναμικό.
Το επόμενο φιλικό είναι στις 11 Σεπτεμβρίου με την Αναγέννηση Καρδίτσας, πάλι στο Αλκαζάρ.

 

ΕΝΑ ΕΚΑΤ. ΛΙΓΟΤΕΡΟ
Σύμφωνα με πληροφορίες, μειωμένα θα είναι τα τηλεοπτικά έσοδα της ΠΑΕ ΑΕΛ τη νέα χρονιά, αφού η κρατική τηλεόραση αποφάσισε να μειώσει το ποσό σε 3,5 εκατ. από 4,5 εκατ. πέρυσι κι ενώ δεν έχει μοιράσει αναλογικά το περσινό μπόνους κατάταξης, ύψους 1,2 εκατ. ευρώ. Το ποσοστό από το Στοίχημα (περί τα 7 εκατ. ευρώ) θα δοθεί στις αρχές του 2023.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Σήμερα θα γίνει η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Super League 2. Πριν την κλήρωση είναι προγραμματισμένο το Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Λίγκας στις 13:00.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass