Σαν να ήταν επίσημος αγώνας…

Το χθεσινό φιλικό μεταξύ Ηρακλή Λαρ.-Ηρακλή Θεσσ. (0-2) έγινε παρουσία διακοσίων οπαδών των φιλοξενούμενων που μπήκαν βίαια μέσα στο γήπεδο - Καλή η εμφάνιση των γηπεδούχων που αδικούνται από το αποτέλεσμα - Επεισόδια μετά το τέλος της αναμέτρησης

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2022 21:10

Σαν να ήταν επίσημος αγώνας έμοιαζε το χθεσινό φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Ηρακλή Λάρισας και του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, που έγινε στο Ael Fc Arena και κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με 2-0 από τα τέρματα που πέτυχαν ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Μανώλης Πατράλης στο 7’ και ο Κουντουριώτης στο 81’.


Την εικόνα του επίσημου αγώνα έδωσαν οι διακόσιοι περίπου οπαδοί του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που μπήκαν εκβιαστικά στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να πάθει σοκ η κοπέλα που έκοβε τα εισιτήρια του αγώνα. Είχαμε καιρό να δούμε οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στη Λάρισα…
Με την είσοδό τους περικυκλώθηκαν από δυνάμεις των ΜΑΤ, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης έχει στόχο την άνοδο στη Super League 1, με αγωνιστικό μπάτζετ περίπου 800.000 ευρώ, και θα είναι εκ τω βασικών αντιπάλων της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Από την άλλη, ο Ηρακλής που ακόμη έχει μια κρυφή ελπίδα ανόδου στη Super League 2, μέσω μη συμμετοχής ομάδων και εντάσεων, απέδειξε ότι θα κάνει πρωταθλητισμό και φέτος στη Γ’ εθνική κατηγορία, ενώ το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την αγωνιστική του εικόνα. Μας έκαναν εντύπωση ο τερματοφύλακας Κουτζαβασίλης και ο Μάντικας.
Από το ξεκίνημα του αγώνα ο Μανώλης Πατράλης του Ηρακλή Θεσσαλονίκης φάνηκε ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αν στο πρώτο σουτ στο 5’ δεν βρήκε στόχο, στο δεύτερο στο 7’ έκανε το 0-1.
Ο Ηρακλής Λάρισας αντέδρασε και στο 29’ έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Μάντικα που έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 39’ ο Μανουσάκης έκανε δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το οποίο απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.
Το πρώτο μέρος τελείωσε με την παράσταση να κλέβουν οι οπαδοί του Ηρακλή με τον τρόπο που εισήλθαν στο γήπεδο, προκαλώντας όμως την άμεση αντίδραση της Αστυνομίας.
Στο δεύτερο μέρος ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε εντυπωσιακά στο 54’ το σουτ του Τόμας, χάνοντας όμως ο Ηρακλής Λάρισας δύο καλές ευκαιρίες σε σουτ των Μάντικα (62’) και Τασιούλη (66’) που απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
Στο 81’ ο Δόρης με ωραίο τρόπο τροφοδότησε τον Κουντουριώτη που έκανε το 0-2.
Λίγο έλειψε να γίνει και το 0-3 στο 88’, αλλά ο Κουντουριώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Παπαγιάννη.
Καλή σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ντελέζου, Παπαγεωργίου και Μπουρονίκου.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Καμπέρης, Καψάλης Σ., Γκαλίτσιος, Σουμπάσης, Λεσάι, Μπάμπης, Μεζίνι, Τσιμίκας, Μάντικας, ενώ έπαιξαν και οι: Αλτάνης, Ευθυμιάδης, Παπαγιάννης, Ζαφειρίου, Κακαβίτσης, Τσιούλης, Γαργάλας Μπαλαμώτης, Χρηστίδης.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Βελλίδης, Πανάγου (82’ Μπαλικτσής), Βιτλής (82’ Σενγκέργκης), Παπαστεριανός Α., Σιούτας, Μανουσάκης (60’ Τότσκα), Πατράλης (60’ Μ. Παπαστεριανός), Ματίας Τόμας (65’ Κραγιόπουλος), Νταμιάν Σίλβα (60’ Δόρης), Γιουμπιτάνα (82’ Πέλκας), Άλεξιτς (60’ Κουντουριώτης).
*Μετά το τέλος του αγώνα υπήρξε ρίψη καπνογόνων για τη διάλυση των φιλάθλων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

 

Του Σωτ. Κέλλα
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass