Φιλικό των Παλαίμαχων ΑΕΛ με τους Torondo Hellenic

ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ (17:30) - ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΙΣ 26 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2022 20:25

Μήνας δραστηριοτήτων για τους Παλαίμαχους της ΑΕΛ είναι ο Σεπτέμβριος. Συγκεκριμένα, αύριο Δευτέρα στις 17:30 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τους Torondo Hellenic, ενώ στις 26 του μηνός θα διεξαχθεί τουρνουά μνήμης, με τη συμμετοχή των ΠΑΟΚ, Άρη και Ευαγόρα Ρόδου, για όλους τους ανθρώπους της ΑΕΛ που έφυγαν από τη ζωή.


Η σχετική ανακοίνωση των Παλαίμαχων της ΑΕΛ αναφέρει τα εξής:
«Ο σύλλογός μας καλωσορίζει την ομάδα του Torondo Hellenic, που επισκέπτεται αυτήν την εποχή την Ελλάδα. Μας συνδέουν δεσμά φιλίας από προηγούμενα χρόνια και είναι μια μικρή ανταπόδοση της φιλοξενίας τους το 2011. Τη Δευτέρα 5/9 (σ.σ. αύριο) το απόγευμα στις 5:30 μ.μ. στο Στάδιο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας και είστε όλοι καλεσμένοι.
Την Κυριακή (σ.σ. σήμερα) την ομάδα του Καναδά θα τη δεξιωθεί, στα παράλια Λάρισας, ο δήμαρχος Αγιάς, κ. Γκουντάρας και στη συνέχεια θα αναχωρήσουν για το Ναύπλιο, με λεωφορείο που προσέφερε ο κ. Ντελόπουλος.
Επίσης, από τη φετινή χρονιά ένας νέος θεσμός ξεκινά από τον σύλλογό μας -είχε προγραμματισθεί πριν χρόνια, αλλά λόγω Covid έπαιρνε αναβολές- το τουρνουά, φόρος τιμής σε όλους όσοι έφυγαν από την οικογένεια της ΑΕΛ.
Την 26η Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τουρνουά παλαίμαχων, με τη συμμετοχή των ομάδων του ΠΑΟΚ, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ευαγόρα Ρόδου και της ΑΕΛ, το οποίο θα διεξάγεται κάθε χρόνο.
Παράλληλα, προχωρούν οι διαδικασίες για την κατασκευή μνημείου, ένα έργο που θα έχει αρωγούς τον Δήμο, την Περιφέρεια και την ΑΕΛ, σε περίοπτη θέση της πόλης, ώστε να τιμηθεί η μνήμη τους» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass