«Εχουμε ποδοσφαιρική ταυτότητα και τη δείχνουμε μέσα στο γήπεδο»

Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ» ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ - «Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2022 20:00

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας για τη νέα σεζόν με το ερώτημα για το αν τελικά η ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική ή στη Super League 2 να παραμένει ακόμα αναπάντητο.

Οι «κυανόλευκοι» προπονούνται έναν μήνα περίπου, ενώ έχουν δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδι και αύριο Κυριακή ετοιμάζονται να υποδεχτούν στις 17:30 στο AEL FC Arena τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης σ’ ένα ακόμα δυνατό αγωνιστικό τεστ.
«Στόχος μας είναι πρώτα απ’ όλα να εκπαιδεύσουμε τους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές και ταυτόχρονα να επανδρώσουμε την ομάδα με παιδιά που θα έχουν τη δυνατότητα να μας βοηθήσουν και στα δύο σενάρια της Γ’ Εθνικής και της Super League 2. Σε συνεργασία με τον πρόεδρο κ. Ιωακείμ και τη διοίκηση προσπαθούμε να μεταφέρουμε στον σύλλογο μία πιο επαγγελματική νοοτροπία, η οποία συνιστά καλύτερη συμπεριφορά και βέβαια υλικοτεχνικά μέσα και καλύτερη οργάνωση. Γίνονται βήματα προόδου σε όλους αυτούς τους τομείς, αλλά θα ήθελα να είναι λίγο πιο ταχεία η εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών. Ωστόσο δεν μπορώ να έχω παράπονο γιατί τα παιδιά καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια» είπε στην «Ε» ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Παναγιώτης Διλμπέρης και πρόσθεσε:
«Υπάρχει σταθερή βελτίωση στην ομάδα. Δοκιμάσαμε δύο πιθανούς σχηματισμούς και δύο τρόπους αγωνιστικής λειτουργίας, δηλαδή τέσσερις τρόπους παιχνιδιού. Έχω βγάλει αρκετά συμπεράσματα για το τι πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στη συνέχεια. Η ομάδα για παράδειγμα ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά στο κομμάτι της μετάβασης τόσο από την άμυνα στην επίθεση όσο και από την επίθεση στην άμυνα, ενώ ο δεύτερος σχηματισμός, το 4-2-3-1, χρειάζεται πιο πολλή δουλειά ακόμα» κατέληξε ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

 

ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά ο τεχνικός του Ηρακλή Λάρισας υπογράμμισε:
«Υπάρχει ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας. Η ομάδα έχει ποδοσφαιρική ταυτότητα και τη δείχνει μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι όταν θα ενταχτούν στο σύνολο και οι υπόλοιποι παίκτες που βρίσκονται σε κατάσταση ένταξης όπως οι Τασιούλης, Εσκουδέρο, Γκουγκούδης θα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Είναι προφανές ότι αυτή τη στιγμή η ενίσχυση στην επίθεση είναι επιτακτική. Απλά είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί διότι οι παίκτες που έρχονται θέλουμε να πληρούν πολλές προϋποθέσεις».

 

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ Η’ SUPER LEAGUE 2;
Για σενάρια της Γ’ Εθνικής και της Super League 2 ο Παναγιώτης Διλμπέρης είπε χαρακτηριστικά:
«Έχω σταματήσει να το σκέφτομαι. Δεν επηρεάζει τον τρόπο που εργάζομαι εάν ισχύσει το ένα ή το άλλο σενάριο. Επιδεικνύω την ίδια θέληση, την ίδια εργατικότητα και την ίδια αυταπάρνηση, διότι καθημερινά οι ελπίδες αυξομειώνονται και αν το σκέφτεσαι κάθε μέρα χαλάει η ισορροπία της ομάδας».

 

ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Τέλος, για τα φιλικά παιχνίδια ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας είπε:
«Στα φιλικά επιλέξαμε αντιπάλους όπως η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης που είναι υποψήφιοι για άνοδο, η ΑΕΚ Β’ κ.λπ. Θέλουμε μέσα από δύσκολα φιλικά παιχνίδια να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass