Λαρισινά αποκαλυπτήρια της ΑΕΛ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ (18.00) - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2022 16:45

Λαρισινά αποκαλυπτήρια σήμερα στις 18.00 για την ΠΑΕ ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, όπου θα αντιμετωπίσει την Κηφισιά η οποία αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία (Super League 2), αλλά σε διαφορετικό όμιλο.


Το παιχνίδι αυτό θα έχει χαρακτήρα δοκιμών για τον τεχνικό Παναγιώτη Γκουτσίδη, αφού αναμένεται να δώσει ευκαιρία σε όλους τους παίκτες, ενώ μοναδικός απόντας θα είναι ο τραυματίας Κώστας Πλέγας.
Μέχρι τώρα, η ΑΕΛ έχει παίξει τρία φιλικά παιχνίδια στο Καρπενήσι κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, στα οποία κέρδισε τον Αιολικό, ήρθε ισοπαλία με την Παναχαϊκή και έχασε από την Α.Ε. Μυκόνου.
Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα θα αρχίσει τέλη Οκτωβρίου, υπάρχει μεγάλο διάστημα για πειραματισμούς τόσο σε τακτική όσο και πρόσωπα.
Στο μεταξύ, είναι βέβαιο ότι θα προστεθούν και άλλοι παίκτες στην ομάδα με βάση τους περιοριστικούς όρους των μεταγραφών λόγω μη αδειοδότησης.
Η απόκτηση του Αλέξανδρου Νικολιά είναι σε καλό δρόμο, ενώ οι «βυσσινί» βρίσκονται σε αναζήτηση μεσοεπιθετικού και ενός αριστερού μπακ.
Από κει και πέρα, σίγουρα σε σχέση με την περσινή σεζόν λείπουν κάποιοι παίκτες, όπως ο Ακούνια, ο Ομάρ, ο Μπέρτος και ο Κολομπίνο, αλλά όλοι πιστεύουν ότι, με τις εμπειρίες που απέκτησαν οι νέοι την περσινή σεζόν, φέτος θα είναι σαφώς καλύτεροι.ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΛΗΡΩΝΕΙ
Όπως ανακοινώθηκε, οι ομάδες της Super League 2 θα μάθουν το πρόγραμμά τους για τη νέα σεζόν μεθαύριο Δευτέρα (05/09). Η κλήρωση θα διεξαχθεί αμέσως μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου που θα λάβει χώρα στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Πλέον μένει να φανεί το… τοπίο και το ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

 

ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ «ΚΑΤΟΣΤΑΡΗ» ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΟΤΣΟΛΗ
Η ΑΕΛ αποφάσισε να τιμήσει σήμερα, πριν την έναρξη του αγώνα, τον Στέφανο Κοτσόλη (είναι τεχνικός διευθυντής στην ομάδα της Κηφισιάς). Ο Κοτσόλης ήταν γκολκίπερ της Κυπελλούχου Ελλάδος ΑΕΛ του 2007 και παίκτης κατά τη χρονική περίοδο 2005-2009 όπου συμπλήρωσε 100 συμμετοχές.
Ο Κοτσόλης ξεκίνησε την καριέρα του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού, έχοντας ως προπονητή του τον Τάκη Οικονομόπουλο, μέχρι τον Ιανουάριο του 1998 όταν και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Σε αυτήν σημείωσε σποραδικές εμφανίσεις έως τον Μάιο του 2004, όπου λόγω της επικείμενης αποχώρησης του Αντώνη Νικοπολίδη και του τραυματισμού του Λαρισαίου Κώστα Χαλκιά στο 40’ της προτελευταίας αναμέτρησης για το πρωτάθλημα, αγωνίστηκε στις δύο εκτός έδρας νίκες (επί Προοδευτικής 2-1 και Πανηλειακού 1-0), οι οποίες εξασφάλισαν στον Παναθηναϊκό την κατάκτηση του τίτλου.
Το καλοκαίρι του 2005 αποκτήθηκε από την ΑΕ Λάρισας, με τη φανέλα της οποίας κατέκτησε τo 2007 ένα ακόμα Κύπελλο επικρατώντας στον τελικό με 2-1 του προηγούμενου συλλόγου του, Παναθηναϊκού.
Τον Ιούνιο του 2009 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την Ομόνοια Λευκωσίας, με την οποία κατέκτησε το Πρωτάθλημα την περίοδο 2009-2010. Συνολικά είχε 15 συμμετοχές στο κυπριακό πρωτάθλημα και 4 στα προκριματικά του Europa League. Έλυσε το συμβόλαιό του με την κυπριακή ομάδα στα τέλη Δεκεμβρίου του 2010 και ενώ είχε να συμπεριληφθεί σε αποστολή της από τις αρχές, ήδη, του έτους.
Τον Φεβρουάριο του 2011 επέστρεψε μετά από 5,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό, παίρνοντας αμέσως τη θέση του αναπληρωματικού τερματοφύλακα σε ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης». Στη δεύτερη θητεία του πραγματοποίησε ακόμα 18 συμμετοχές πρωταθλήματος, μέχρι την αποχώρησή του το καλοκαίρι του 2017.
Το ντεμπούτο του με την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2005, κατά την εντός έδρας φιλική αναμέτρηση εναντίον της Ουγγαρίας (2-1), αντικαθιστώντας στο 75’ τον Αντώνη Νικοπολίδη. Συνολικά με τη γαλανόλευκη φανέλα αγωνίστηκε 5 φορές, όλες σε φιλικά και συγκεκριμένα τέσσερις (2005-2008) ως παίκτης της ΑΕ Λάρισας και μία τελευταία (2011) κατά τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.
Προηγουμένως, είχε επίσης αγωνιστεί με τα εθνικά συγκροτήματα των –τουλάχιστον- Νέων (τότε Κ-18) και Ελπίδων. Στο τελευταίο και μέχρι την ηλικία των 23 ετών, αποτέλεσε τον βασικό τερματοφύλακα για όλη την πορεία έως τα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ελπίδων 2000-2002, μετέχοντας σε 7 από τους 8 αγώνες του προκριματικού γύρου, στους δύο των πλέι οφ και τους τρεις της τελικής φάσης στην Ελβετία.
Έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Ελλάδας, ένα πρωτάθλημα Κύπρου και δύο κύπελλα Ελλάδας.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΤΑΒΕΛΗ-ΚΟΥΓΙΑ
Προχθές υπήρξε συνάντηση μεταξύ του πρώην μεγαλομέτοχου Αλέξη Κούγια και του νυν Αχιλλέα Νταβέλη όπου επισκέφθηκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί τη συμβολαιογράφο Ειρήνη Μπραζιώτη. Διευθετήθηκαν προφανώς ορισμένες τυπικές λεπτομέρειες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass