ΑΕΛ: Σιγουριά για Νικολιά

*ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΛΕΓΑ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2022 21:00

Την τρίτη και τελευταία μεταγραφή ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΛ (λόγω μη αδειοδότησης δεν έχει δικαίωμα να πάρει άλλον παίκτη άνω των 25 ετών) μετά τον Κώστα Πλέγα και τον Πεντρόσο.


Αυτή θα είναι ο Αλέξανδρος Νικολιάς, μια επιλογή των ανθρώπων της λαρισινής ομάδας που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά, αφού τα δύο τελευταία χρόνια έπαιζε στην ΑΕΛ και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της.
Η μεταγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και βέβαια χρειάζεται η συγκατάθεση του Ολυμπιακού, στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής.
Πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να μην έχει πρόβλημα παραχώρησης, αρκεί η ΑΕΛ να δεχθεί τις ρήτρες που βάζει η Πειραιακή ομάδα. Ποσοστό μεταπώλησης και να μην πάει ο παίκτης σε ανταγωνιστική ομάδα.
Ο Νικολιάς θα ξαναβρεθεί σε γνώριμο περιβάλλον και θα βοηθήσει σημαντικά την ΑΕΛ στην επίτευξη του στόχου, που είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία.
Άλλωστε με μια τέτοια μεταγραφή δεν μπορεί να μην υπάρχει αυτός ο στόχος.
Εν τω μεταξύ, το πρώτο φιλικό στη Λάρισα θα δώσει αύριο στις 18.00 στο Αλκαζάρ η ΑΕΛ, με αντίπαλο την ομάδα της Κηφισιάς, που αγωνίζεται στον άλλο όμιλο της ίδιας κατηγορίας.
Η λαρισινή ομάδα προέρχεται από ήττα από την Α.Ε. Μυκόνου με 1-0 και θέλει στον πρώτο αγώνα μπροστά στο κοινό της να δείξει πολύ καλό εαυτό και να ενθουσιάσει τους φιλάθλους της.
Πάντως, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, το μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος δίνει το δικαίωμα στην ΑΕΛ να προετοιμαστεί πολύ καλά και να ανταποκριθεί στις συνθήκες της κατηγορίας.
Μετά το φιλικό αυτό, ακολουθεί ένα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Αλκαζάρ και το άλλο στον Βόλο με τη Νίκη Βόλου.
Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων μπορεί να αλλάξει ανάλογα με την κλήρωση που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass