Φιλική ήττα για τον Ηρακλή Λάρισας

ΧΘΕΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-0

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2022 20:30

Σε φιλική ήττα υποχρεώθηκε ο Ηρακλής Λάρισας, ο οποίος στη δεύτερη διαδοχική μετάβαση στον γειτονικό Βόλο ηττήθηκε, αυτήν τη φορά από τη Νίκη Βόλου με 2-0. Ήταν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για την ομάδα του Παναγιώτη Διλμπέρη, καθώς παρά την κούραση από τις προπονήσεις της προετοιμασίας, οι παίκτες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες.


Στο 12’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ, με τον Βασίλη Γαβριηλίδη με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Αντόνιο Ροχάνο. Ο Ηρακλής προσπάθησε να αντιδράσει και δύο λεπτά αργότερα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Τσιμίκα, το σουτ του οποίου (μετά από σέντρα από τα αριστερά) πέρασε ελάχιστα άουτ.
Το 1-0 διατηρήθηκε στο πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη, στην οποία ο ρυθμός του αγώνα, λόγω των αρκετών αλλαγών, έπεσε κάπως.
Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στις καθυστερήσεις με πλασέ του Τζιώρα.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αλ. Βοσνιάδης): Μπάγιτς (32’ Μπουργάνης, 63’ Μισυρλής), Κάσσος (46’ Τοπαλίδης), Αναστασίου (46’ Δημητρίου), Γρομητσάρης (46’ Λογαράς), Δεληζήσης (46’ Ανδρέου), Κυριακίδης (46’ Κριμιτζάς), Μέτσε (59’ λ.τρ. Τζιώρας), Γαβριηλίδης, Μιράντα (46’ Ολαϊζόλα), Μορέιρα (75’ Τζιάνης), Ροχάνο (45’ Σιαφά).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Π. Διλμπέρης): Κουτζαβασίλης (62’ Παπαγιάννης), Μ. Καψάλης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Αγγελούλης (33’ λ. τρ. Γαργάλας), Σούμπασης, Μπάμης (64’ Αλτάνης), Τσιμίκας, Λεσάι, Μάντικας (59’ Χρηστίδης), Μεζίνι (59’ Ζαφειρίου).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass