Η Λαρισαία Φαίδρα Καλτέκη στο γκραν πρι του Παρισιού

*ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΤΟ... ΞΑΝΑΔΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 2024

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2022 21:15

Είναι ίσως η μοναδική Λαρισαία που έχει τόσες ελπίδες να συμμετέχει στην Ολυμπάδα του Παρισιού το 2024. Ο λόγος για τη αθλήτρια του TAE KWON DO Φαίδρα Καλτέκη που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 23η θέση παγκοσμίως και οι ελπίδες της είναι αυξημένες, καθώς στοχεύει να φθάσει ακόμα ψηλότερα.


Η Λαρισαία Φαίδρα Καλτέκη, η Ελληνίδα αθλήτρια με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στις γυναίκες (109,57π), θα βρεθεί στο Παρίσι για να αγωνιστεί στην κατηγορία των 57 κιλών. Η χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης κορασίδων το 2016 θα προσπαθήσει με την παρουσία της να σκαρφαλώσει πιο πάνω από την 23η θέση που είναι μέχρι στιγμής. Η Ελλάδα στο γκραν πρι του Παρισιού, σε μια από τις πιο δυνατές διοργανώσεις πήγε με την πιο δυνατή ομάδα, αφού στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν οι 32 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, βάσει της παγκόσμιας βαθμολογούμενης λίστας.
Η Φαίδρα Καλτέκη προπονείται στον Α.Σ. ΑΙΑΝΤΑ Αγίου Δημητρίου υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Θεόδωρου Ζηνέλη. Από το έτος 2019 αγωνίζεται στην κατηγορία γυναικών μαζεύοντας βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις κατηγορίες κορασίδων - νεανίδων –νέων γυναικών και για δύο συνεχόμενες χρονιές το 2021 και 2022 πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ολυμπιακή κατηγορία - 57kg γυναικών. Μέλος της Εθνικής ομάδας από το 2016 και μέλος της Εθνικής ανδρών-γυναικών εκπροσωπώντας τη χώρα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2022 . Όλο αυτό το διάστημα συμμετέχει σε G βαθμολογούμενα πρωταθλήματα με διαχρονικότητα στις διακρίσεις, μαζεύοντας πόντους για να ανέβει ακόμα περισσότερο στην παγκόσμια και ολυμπιακή κατάταξη ενόψει της προσπάθειας που κάνει για να μπορέσει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.
ΣΩΤ. ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass