Τα θετικά του Νικολιά…

*ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ-ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2022 21:05

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ψάχνει έναν πλάγιο επιθετικό…
Οι πρώτες κινήσεις ήταν να βρεθεί Αργεντινός ποδοσφαιριστής, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλαξε ρότα η ομάδα και στράφηκε σε μια εξαιρετική δοκιμασμένη λύση, αυτή του 28χρονου Αλέξανδρου Νικολιά, ενός παίκτη που είναι υψηλότερου επιπέδου και ανήκει στον Ολυμπιακό.


Ο Αλέξανδρος Νικολιάς αγωνίστηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ για δύο χρόνια δανεικός από τον Ολυμπιακό και έπαιξε 44 παιχνίδια (23 στη Super League 2 και 21 στη Super League 1) πετυχαίνοντας τρία γκολ. Συνοπτικά, στη μεγάλη κατηγορία έπαιξε 66 παιχνίδια.
Το πρώτο θετικό για τον Νικολιά είναι ότι γνωρίζει την πόλη, πρόσωπα και καταστάσεις, με αποτέλεσμα να μη χρειάζεται καθόλου χρόνο προσαρμογής, το δεύτερο είναι η αναμφισβήτητη αξία του ποδοσφαιριστή και το τρίτο ότι αποτελεί παίκτη που οι φίλαθλοι χαίρονται να τον βλέπουν, καθώς προσφέρει θέαμα με τις ντρίπλες του.
Ο παίκτης δεν γνωρίζουμε αν θα καταφέρει να έρθει, αφού αυτήν τη στιγμή έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο με τον Ολυμπιακό.
Η ΑΕΛ λογικά περιμένει να τον αφήσει ο Ολυμπιακός για έναν χρόνο δανεικό. Έτσι, όλα εξαρτώνται από τις προθέσεις της πειραϊκής ομάδας.
Η αξία του ποδοσφαιριστή έφτασε μέχρι και τις 600.000 ευρώ, ενώ τώρα έχει χρηματιστηριακή αξία 30.000 ευρώ.
Το σίριαλ της μεταγραφής του μπορεί να τελειώσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.
Γνωρίζουμε επίσης ότι υπάρχει πρόταση για τον Τσέλα.
ΣΤΙΣ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Μετατέθηκε η κλήρωση της Super League 2 από σήμερα Τετάρτη 31 Αυγούστου για τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας ενημερώνουμε ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 που είχε οριστεί για την Τετάρτη 31.8.2022, αναβάλλεται για τη Δευτέρα 5.9.2022, υπό την προϋπόθεση και αναμονή της απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής, με την οποία θα μας γνωστοποιήσει αύριο 31.8.22 ποια ομάδα θα συμπληρώσει την τέταρτη θέση ανόδου από τη Γ’ Εθνική».ΣΤΙΣ 17/9 ΜΕ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία και η ώρα για το εκτός έδρας φιλικό της ΑΕΛ με τη Νίκη Βόλου. Τρία φιλικά με ομάδες Super League 2 έχει προγραμματίσει μέχρι τώρα η ΑΕΛ, κατά τη συνέχεια της διάρκειας της προετοιμασίας, πριν την έναρξη της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες των φιλικών για το Σάββατο (03/09, 18:00) με Κηφισιά, την Κυριακή (11/09) με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, στο Στάδιο Αλκαζάρ. Τέλος, θα γίνει εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 με ώρα έναρξης στις 18:00.

Του Σωτ. Κέλλα
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass