Ο Φώτης Γεωργίου προπονητής στον Λαρισαϊκό - Τιτάνες

* ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2022 20:00

Ο Φώτης Γεωργίου θα είναι προπονητής τη νέα χρονιά στον Λαρισαϊκό-Τιτάνες, ένας εκ των ομοσπονδιακών προπονητών με έμφαση στα αγωνιστικά τμήματα της κολύμβησης, καθώς και επίλεκτων αθλητών όλων των κατηγοριών.
Ο Φώτης Γεωργίου αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης το 1994 με κύρια ειδικότητα στην κολύμβηση και δευτερεύουσα στο πόλο, εκπονώντας διπλωματική εργασία πάνω στην αθλητική ψυχολογία των αθλητών και ειδικότερα στο προ-αγωνιστικό στρες στην κολύμβηση.


Υπήρξε πρωταθλητής κολύμβησης, μέλος της Εθνικής Ομάδας, 1ος Βαλκανιονίκης και Πανελληνιονίκης και κάτοχος του βαλκανικού και πανελληνίου ρεκόρ με τη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. ομαδική της Εθνικής Ομάδας. Επίσης συμμετείχε σε διεθνείς διοργανώσεις και διακρίθηκε κερδίζοντας μετάλλια στα 100 και 200 μέτρα πρόσθιο μέσα από μια δεκαετή πορεία ως αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας.
Στο παρελθόν εργάστηκε στον Ναυτικό Όμιλο ως προπονητής, αρχικά στα τμήματα εκμάθησης και στη συνέχεια σε προ-αγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματά του, καθώς και σε προγράμματα ανίχνευσης ταλέντων της Ελληνικής Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Από το 2007 έχει συνεργασία με τον Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ-ΤΙΤΑΝΕΣ και μάλιστα τελευταία χρόνια προπονεί την αγωνιστική ομάδα του συλλόγου μας. Οι γνώσεις και η εμπειρία του στο αντικείμενο της κολύμβησης, σε συνδυασμό με την επιμονή, τη σκληρή δουλειά και τη σωστή καθοδήγηση, έχει οδηγήσει αθλητές - αθλήτριές του σε μεγάλες διακρίσεις, χαρίζοντας τιμητικές θέσεις σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, καθώς και εισαγωγή στη λίστα επίλεκτων αθλητών της ΚΟΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass