Λήξαν το θέμα Γκοτζαμανίδη

*Ελεύθερος στον Ηρακλή ο Λάμπρος Αγγελούλης, αλλά με δικαίωμα επιστροφής στην ΠΑΕ ΑΕΛ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2022 20:15

Του Σωτ. Κέλλα

Λήξαν θεωρείται το θέμα του 21χρονου παίκτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Νίκου Γκοτζαμανίδη, αφού ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής (σε έξι μήνες ανέβασε τη χρηματιστηριακή του αξία κατά 75%, από 100.000 ευρώ πήγε στις 175.000 σύμφωνα με το transfermarkt) ζήτησε συγγνώμη απ’ όλους για την ένταση που έβγαλε στην προπόνηση.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΛ γνωρίζουν την αξία του ποδοσφαιριστή και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να προβούν σε μια τιμωρία από τη στιγμή που η συμπεριφορά του μέχρι τώρα ήταν πάντα άψογη. Οι διευθυντές της ομάδας, Τάσος Βενέτης και Στάθης Ταυλαρίδης, γνωρίζουν το ασίγαστο πάθος κάθε ποδοσφαιριστή στην προετοιμασία.
Μετά απ’ αυτό, σήμερα στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα θα πάρει κανονικά μέρος, ενώ ο τεχνικός Παναγιώτης Γκουτσίδης θα συνεχίσει να μοντάρει την ομάδα έχοντας σύμμαχο τον χρόνο, αφού το Πρωτάθλημα θα αρχίσει σε δύο περίπου μήνες.
Ως γνωστόν η ΠΑΕ ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα της Κηφισιάς στις 3 Σεπτεμβρίου.
Ο ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ αναμένεται να δοθούν δανεικοί κάποιοι παίκτες, οι οποίοι δύσκολα θα έπαιρναν αρκετό χρόνο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League 2 στους αγώνες των «βυσσινί». Μάλιστα, η αρχή έγινε με τον Λάμπρο Αγγελούλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή Λάρισας, αλλά με ιδιωτικό συμφωνητικό που θα αναφέρει ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ μπορεί να ξαναπάρει τον παίκτη. Ο Λάμπρος Αγγελούλης είναι γεννημένος στις 26 Μαρτίου 2002 στη Λάρισα, έχει ύψος 1.90 μ. και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα Μελισσοχωρίου, ακολούθησε η ΑΕΛ U-19 και έγινε επαγγελματίας στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass