Θετικά συμπεράσματα για την Α.Ε. Κιλελέρ

*Μετά την ισοπαλία στο γήπεδο Οιχαλίας με τον Διγενή Νεοχωρίου (1-1) *Επόμενο φιλικό στο Βελεστίνο με τον Ρήγα Φεραίο

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2022 20:00

Απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Α.Ε. Κιλελέρ από τη μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας της ομάδας ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Η ομάδα του Κώστα Κατάρα έδωσε το τελευταίο της φιλικό (τέταρτο κατά σειρά) στο γήπεδο Οιχαλίας με αντίπαλο τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Διγενή Νεοχωρίου, με τον οποίο αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1.


Η λαρισινή ομάδα, που στο πρώτο μέρος παρουσίασε δείγματα πολύ καλής γραφής, προηγήθηκε στο 28’ με τον Αναγνώστη μετά από ασίστ του Κουβελά, ενώ η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 58’ με κεφαλιά εξ επαφής του Καραμούζη μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Την ερχόμενη Κυριακή η Α.Ε. Κιλελέρ θα αντιμετωπίσει στο Βελεστίνο τον τοπικό Ρήγα Φεραίο σ’ ένα ακόμα δυνατό φιλικό παιχνίδι.
«Ήταν ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για μας απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Είμαστε ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος» δήλωσε στην «ΕτΔ» ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ, Κώστας Κατσάρας, και πρόσθεσε:
«Σε γενικές γραμμές υπάρχει ικανοποίηση από την πορεία της προετοιμασίας. Οι παίκτες ανταποκρίνονται στο βεβαρυμένο πρόγραμμα της προετοιμασίας, υπάρχει διάθεση και καλή ψυχολογία. Σ’ αυτό συμβάλλει και η στήριξη της διοίκησης που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας. Το μόνο αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Βαγενά, τον οποίο περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει» κατέληξε ο τεχνικός της Α.Ε. Κιλελέρ.
Στο φιλικό με τον Διγενή Νεοχωρίου, η Α.Ε. Κιλελέρ αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση:
Κουτσιρίμπας, Ζιόμπουρας, Μπαρούτας, Χατζηλιάδης, Αντωνίου, Χατζησαββίδης, Αναγνώστης, Γκουγκουλιάς, Κουβελάς, Γκιουρσάνης, Παπαγεωργίου (Ντιντής, Χασομέρης, Τζέκας Χρ., Τζέκας Α., Κλάιτνι, Φασούλας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass