Ανθούπολη: Ετοιμη για το μεγάλο άλμα

*Στόχος για τους «βυσσινί» η άνοδος στην «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ *Χρ. Πρίφτης: Θέλουμε ο κόσμος της συνοικίας να αγκαλιάσει την ομάδα *Μ. Ζιώγας: Ξεκινάμε μια πάρα πολύ δύσκολη και φιλόδοξη προσπάθεια

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2022 21:00

Σε μια χρονιά σημαντικών αλλαγών σε όλα τα επίπεδα, η Ανθούπολη επαναπροσδιορίζει το στίγμα της στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου και θέτει νέες βάσεις για μία φιλόδοξη πορεία. Με τον Χρήστο Πρίφτη στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας, τον Μιχάλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία και τον Κώστα Μαντζιώκα ως άμεσο συνεργάτη-γυμναστή, οι «βυσσινί» έχουν ξεκάθαρο στόχο για φέτος την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Όμως το όραμα του προέδρου κ. Πρίφτη δεν σταματά μόνο στην κατάκτηση του φετινού τίτλου. Οι επόμενες χρονιές θα είναι εξίσου απαιτητικές για την Ανθούπολη, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει, σύμφωνα με την ιστορία της.


«Κατ’ αρχήν θέλουμε να δώσουμε έμφαση στη συνοικία της Ανθούπολης, να αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα και να στηρίξουμε τα παιδιά της γειτονιάς μας» επισήμανε ο νέος πρόεδρος κ. Χρήστος Πρίφτης και πρόσθεσε ότι:
«Ο στόχος μας για φέτος είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε την άνοδο. Γι’ αυτό προχωρήσαμε σε πολύ σημαντικές μεταγραφές. Έτσι μαζί με τα παιδιά της ακαδημίας και της συνοικίας θα φτιάξουμε ένα σύνολο ικανό να πετύχει τους στόχους μας. Πιστεύω ότι μέσα από τη συνεχή προσπάθεια θα έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.
Αποφάσισα να αναλάβω φέτος την Ανθούπολη, γιατί είναι η ομάδα της συνοικίας μου και έχει μία σημαντική ιστορία. Θέλουμε να φέρουμε την Ανθούπολη εκεί που της αξίζει να βρίσκεται» κατέληξε ο κ. Πρίφτης.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα τα λόγια είναι περιττά. Η ποδοσφαιρική του αξία, η εμπειρία και οι επιτυχίες του στον χώρο της προπονητικής στη μέχρι τώρα καριέρα του αποτελούν εχέγγυα για την υλοποίηση των φιλοδοξιών των ανθρώπων του συλλόγου. Πόσο μάλλον όταν θα έχει στο πλευρό του έναν εξίσου έμπειρο και ικανό συνεργάτη, τον Κώστα Μαντζιώκα.
«Ξεκινάμε μία πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια. Μία δύσκολη και φιλόδοξη προσπάθεια. Ο κ. Πρίφτης έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη γι’ αυτήν την ομάδα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά λόγια. Η Ανθούπολη οργανώνεται καθημερινά και θα φτάσει σε εκείνο το επίπεδο, όπως αξίζει στην ιστορία της» επισήμανε από την πλευρά του ο Μιχάλης Ζιώγας και πρόσθεσε ότι:
«Θέλουμε τη συνοικία της Ανθούπολης και όχι μόνο να σταθεί στο πλευρό μας. Εμείς από την πλευρά μας θα δουλεύουμε καθημερινά και θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε το όραμα που έχει θέσει ο πρόεδρος κ. Πρίφτης.
Θα δώσουμε έμφαση στα δικά μας παιδιά, αλλά όταν κάνεις πρωταθλητισμό πρέπει να στηριχτείς και σε έμπειρους παίκτες. Θα δώσουμε χρόνο συμμετοχής και τις ευκαιρίες που χρειάζονται στα ταλαντούχα παιδιά του συλλόγου για να δείξουν την αξία τους και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Οι στόχοι μας είναι σε βάθος χρόνου. Για φέτος είναι ο πρωταθλητισμός. Θα βλέπουμε καθημερινά τις αδυναμίες μας και θα τις βελτιώνουμε. Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει» κατέληξε ο Μιχάλης Ζιώγας.

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Οι μεταγραφικές κινήσεις της Ανθούπολης ήταν εντυπωσιακές. Η ενίσχυση του ρόστερ ήταν πολύ σημαντική κι ως εκ τούτου η ομάδα μετατρέπεται στο μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Μούτσα Μπλέντι, Σέσι Μπλέντι, Γιάννης Αντωνόπουλος και Βασίλης Αναστασίου (από τον Φαλανιακό), Νίκος Πρίφτης (από τον Σμόλικα), Φάνης Πρίφτης (από το Κουτσόχερο), Σεμπάστιαν Ιωαννίδης (από τον Αχιλλέα Φ.), Χρήστος Σελήνης, Αντώνης Τσίτσαβος (από τον Λαρισαϊκό) και Νίκος Μαριγκούδης (από την Αστραπή Ν. Πολιτείας).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass