Ισόπαλος στον Βόλο ο Ηρακλής Λάρισας

ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Β. (1-1)

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2022 19:15

Ισόπαλο χωρίς γκολ τελείωσε το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ηρακλή Λάρισας που διεξήχθη, χθες το απόγευμα, στο γήπεδο της Άλλης Μεριάς στον Βόλο.

Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, δημιουργώντας τις δικές τους καλές στιγμές στο παιχνίδι, όπως στο 1’ και στο 16’ με τον Ζαφειρίου και στο 72’ με τον Ευθυμιάδη.
Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, όταν σε κόρνερ του Κόλα, η κεφαλιά του Παπαϊωάννου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Κουτζαβασίλη.
Θεοδοσιάδης και Διλμπέρης είχαν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις ενόψει της συμμετοχής των δύο ομάδων στη Γ’ Εθνική (παραμένει ωστόσο ανοιχτό το παράθυρο ανόδου στη Super League 2 για τον Ηρακλή Λάρισας) και να καταγράψουν τις όποιες αδυναμίες παρουσίασαν οι ομάδες τους κυρίως στο δημιουργικό και επιθετικό κομμάτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Καβουσάκης, Λάμπος, Διαμαντόπουλος, Παπαϊωάννου, Γαλανόπουλος, Καμπέρης, Κόφφας, Κόλα, Αναστασίου, Κατσαγεωργίου, Ντινιωτάκης (Κοκώνης, Παπαδήμος, Ακριβόπουλος, Σιουμουρέκης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Σταμπουλής, Σκούρας).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ: Κουτζαβασίλης, Καψάλης Μ., Καμπέρης , Γαργάλας , Καψάλης Σ., Μπάμης, Τσιμίκας, Ζαφειρίου, Μεζίνι, Λεσάι, Μάντικας (Παπαγιάννης, Κουτζαηλίας Κ., Αγελλούλης, Αλτάνης, Σούμπασης, Κουτζαηλίας Γ., Ευθυμιάδης).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass