Εκλέγει νέα διοίκηση ο Αμπελωνιακός

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2022 20:20

Έτοιμος για το νέο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ δηλώνει ο Αμπελωνιακός. Αύριο Δευτέρα στις 20:00 στο Δημαρχείο Αμπελώνα θα γίνει Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη νέας διοίκησης, η οποία θα οδηγήσει τους «πράσινους» στην επίτευξη των φετινών τους στόχων.

Στον πάγκο του Αμπελωνιακού θα βρίσκεται ο Χρήστος Λιάπης (Θύελλα Κυπρίνου, Ορέστης Ορεστιάδας, Δωτιέας Αγιάς, Δήμητρα Γιάννουλης, Δαμασιακός, ΠΑΕ ΑΕΛ Κ-15 και Κ-19, Τερψιθέα, Φαλανιακός), ο οποίος θα έχει διπλό ρόλο καθώς θα είναι και ο υπεύθυνος των ακαδημιών. Επίσης ο Ιωάννης Στρατίκης (Ακαδ. Ολύμπικ, Μάνδρα) θα είναι στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών αλλά και της ανδρικής ομάδας. Εν τω μεταξύ την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00 καλούνται οι γονείς μαζί με τα παιδιά να προσέλθουν στο γήπεδο Αμπελώνα για μια πρώτη γνωριμία με το προπονητικό τιμ και για την ενημέρωση ενόψει της νέας χρονιάς που θα ακολουθήσει.  Τέλος γίνεται γνωστό ότι ο Αμπελωνιακός προχώρησε στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αναστάσιου Ζαχαριά που αγωνιζόταν στο Ζάππειο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass