Χαμένη και βρεγμένη…

*Η ΑΕΛ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΕ 1-0

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2022 20:06

Χαμένη και βρεγμένη (από τη συνεχή βροχόπτωση) βγήκε η ΑΕΛ στον τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε στο Καρπενήσι, όπου ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς έχασε από την Α.Ε. Μυκόνου με 1-0 από ένα γκολ που σημείωσε με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή

ο Βίτορ Ούγκο Πινεΐρο στο 25ο λεπτό.
Η λαρισινή ομάδα είχε μέτρια απόδοση στο πρώτο μέρος, όπου μοναδικοί διασωθέντες ήταν ο Ηλιάδης με τον Κ. Παπαγεωργίου, ενώ ορεξάτος μπήκε ο Μιλτιάδης. Κάποιοι παίκτες μάλλον αισθάνονται πολύ μεγάλο βάρος από τη φανέλα της ομάδας.
Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση, χάνοντας δύο σημαντικές ευκαιρίες με τους γνωστούς «υπόπτους», τον Όγκμποε που στο 79’ έστειλε με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής την μπάλα άουτ, ενώ στο 81’ το υπέροχο σουτ του Κούστα έσωσε εντυπωσιακά με τα πόδια ο Παλιούρας. Στο τελευταίο λεπτό ο Θεοδωρόπουλος έσωσε την ΑΕΛ από το 0-2, όταν απέκρουσε σουτ του Ζγκούρι.
Σίγουρα η λαρισινή ομάδα προβλημάτισε, αλλά υπάρχουν δικαιολογίες, όπως η κόπωση, ο άσχημος αγωνιστικός χώρος, η βροχή και οι απουσίες (Πλέγας, Μαυριάς, Γκοτζαμανίδης).
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ
16’: Διαγώνιο σουτ του Τσουμάνη, η μπάλα καταλήγει άουτ.
21’: Σουτ του Κούκου από το σημείο του πέναλτι, η μπάλα καταλήγει άουτ
25’: Σουτ του Βίτορ Ούγκο Πινεΐρο έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα του Αντωνόπουλου.
41’: Σουτ του Ζγκούρι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
61’: Σουτ του Ζγκούρι πάλι μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει εκ νέου άουτ.
79’: Σουτ του Ραμίρεζ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φθάνει στο κεφάλι του Όγκμποε, που τη στέλνει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα.
81’: Σουτ του Κούστα από το ύψος της μικρής περιοχής σώζει εντυπωσιακά με τα πόδια ο Παλιούρας.
90’: Από κοντά ο Ζγκούρι για την Α.Ε. Μυκόνου αποτυγχάνει να νικήσει τον Θεοδωρόπουλο.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των: Δροσίνη Γιώργου (Ευρυτανίας), Δημακόπουλου Νίκου και Σόμαλη Στέλιου (Ευρυτανίας).
ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Αντωνόπουλος (31’ Σουλούκος), Θ. Παπαγεωργίου, Ηλιάδης, Γωγουβίτης, Μαϊδανός (35’ Ζερεμί), Γαρουφαλιάς, Κ. Παπαγεωργίου, Θωμαΐδης (35’ Μιλτιάδης), Κούκος, Γλυνός, Τσουμάνης.
Β’ ημίχρονο: Σουλούκος (60’ Θεοδωρόπουλος), Καλουτσικίδης, Ζερεμί (65’ Κοσσονού), Μπαβέλης, Μαξιμένκο, Νινίκας, Νίνο, Μιλτιάδης (65’ Ραμίρες), Πεντρόζο, Κούστα, Όγκμποε.
Μύκονος (Βαγγέλης Βλάχος): Ντούνης (46’ Παλιούρας), Θεοδώρου (72’ Οικονομικός), Πινεΐρο (60’ Αχείμαστος), Ζγκούρι, Α. Αρκούδας (46’ Χ. Αρκούδας), Στυλιανόπουλος, Αγγελής (75’ Τσούκας), Μουρίκι (77’ Τράκας), Σπυρόπουλος, Ράγια (54’ Μαντζανάς), Βαλαβανόπουλος (64’ Παπιομύτογλου).
Στα αξιοσημείωτα ότι ΑΕΛ και Α.Ε. Μυκόνου έχουν έναν παίκτη κοινό, τον Κώστα Μπανούση, που ήταν ποδοσφαιριστής και της Α.Ε. Μυκόνου τη σεζόν 2020-2021.
Ο Κώστας Μπανούσης εντάχθηκε στην ομάδα Νέων της ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2006 και τον Μάρτιο του 2008 έγινε επαγγελματίας, κατόπιν εισήγησης του Γιώργου Δώνη, χωρίς ωστόσο να καταγράψει επίσημη συμμετοχή με την ανδρική ομάδα της ΑΕΛ. Από τον Ιανουάριο του 2015 ήταν παίκτης της ΑΕΛ ξανά και είχε συνολικά 38 συμμετοχές και ένα τέρμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass