«Βολιώτης» ο Χρ. Γκικούδης

*ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2022 20:05

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Πέρυσι ήταν συνεργάτης στον Φαλανιακό του Κώστα Νεμπεγλέρα και τη νέα σεζόν... μετακομίζει από τη Λάρισα στον διπλανό Βόλο.


Ο λόγος για τον γκολκίπερ Χρήστο Γκικούδη, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε και ανέλαβε ως προπονητής τερματοφυλάκων, στον Μαγνησιακό.
Η πρόσκληση έγινε από τον τεχνικό ηγέτη της βολιώτικης ομάδας, τον Θάνο Θεοδώρου, και ο Γκικούδης δεν σκέφτηκε πολύ να απαντήσει θετικά.
Άλλωστε οι δυο τους συνυπήρξαν το 2006 στον Ηρακλή Σοφάδων, που είχε ανέβει στη Δ’ Εθνική κατηγορία, προπονητής ήταν ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΛ, Τάκη Παραφέστας, και υπάρχει αμοιβαία αλληλοεκτίμηση.
Μετά από 16 χρόνια λοιπόν Θεοδώρου και Γκικούδης θα βρεθούν πάλι μαζί, σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο, που ανέβηκε πανηγυρικά από την Β’ τοπική κατηγορία της ΕΠΣ Θεσσαλίας στην Α’ κατηγορία.
Στόχος είναι να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, καθώς ο Θεοδώρου είναι λάτρης του επιθετικού ποδοσφαίρου. Να σημειώσουμε πως η ομάδα διαθέτει δύο εξαιρετικά γήπεδα, το ένα με χόρτο και το άλλο με πλαστικό.
ΚΑΙ Ο ΣΙΑΤΡΑΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Εκτός από τον Χρήστο Γκικούδη, ένας ακόμα Λαρισαίος θα βρίσκεται στην ομάδα του Μαγνησιακού και αυτός είναι ο Δημήτρης Σιάτρας, κεντρικός αμυντικός, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα του Φαλανιακού.
Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στον νέο σταθμό της καριέρας του, μια ομάδα που ανέβηκε κατηγορία μετά από μεγάλη προσπάθεια και πάντα σε χαμηλούς τόνους, θα επιδιώξει το καλύτερο δυνατό για τη νέα περίοδο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass