Ευχές για μετάλλιο από τον Δήμαρχο Λαρισαίων

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2022 20:08

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας Πόλο Κορασίδων (Κ-16) που μετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Λάρισα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο της πόλης, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.


Τα κορίτσια της Εθνικής, το προπονητικό team και παράγοντες της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, πέρασαν την πόρτα του Δημαρχείου, πριν την έναρξη των χθεσινών αγωνιστικών τους υποχρεώσεων με τον δήμαρχο να καλωσορίζει την αποστολή της Εθνικής. Ο Απ. Καλογιάννης ευχήθηκε καλή πορεία στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας και εξέφρασε την ελπίδα η Εθνική μας να βρεθεί στην αυλαία του πρωταθλήματος στο βάθρο των μεταλλίων.
Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία των Λαρισαίων στους αγώνες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητριών όλων των ομάδων και κυρίως της Εθνικής Ελλάδος.
Παρόντες ήταν και οι αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Δεληγιάννης, Παναγιώτης Νταής και εκ μέρους της ΚΟΕ ο κ. Γεώργιος Κατσαντώνης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass