Σε ρόλο «πρωταγωνιστή» ο Αχιλλέας Φαρσάλων

ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2022 21:09

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ De-Tox έκανε χθες την επίσημη «πρώτη» η ομάδα του Αχιλλέα Φαρσάλων. Επίσης χθες διεξήχθη φιλική αναμέτρηση στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων, μεταξύ του Αχιλλέα Φαρσάλων και της Δήμητρας Γιάννουλης, που έληξε με σκορ 3-0, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι κιτρινόμαυροι επιστρέφουν δυναμικά στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, μετά από την τελευταία κατάκτηση το 2017, επί θητείας Τάκη Παραφέστα.
Ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μπακογιάννης μαζί με τη στήριξη της διοίκησης και του άμεσου συνεργάτη του Β. Κολιού, προχώρησαν σε μεταγραφές ουσίας που θέτουν την ομάδα σε ρόλο διεκδικητή στο φετινό Πρωτάθλημα.
ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Τα νέα αποκτήματα του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι οι εξής: Χρήστος Τλούπας, Νέλι Χουσενάι, Ντάνιελ Σάρρα, Φίλιππος Καραμπούζης, Βασίλης Λάιος, Στέφανος Πρισακάρου, Γιώργος Μπλατσέρης, Γιάννης Νικολακούλης, Δημήτρης Δημολιός, Δημήτρης Γκατζούλης, Σπύρος Μπαρούτζας, Άγγελος Σταυράκης, Αποστόλης Κούλπας και Κώστας Γκόλτσιος.
ΕΦΥΓΑΝ
Έφυγαν οι: Νίκος Κουλουκτσής, Λάμπρος Λαβαντσιώτης, Δημήτρης Σταθάκος, Δημήτρης Ντελής, Κώστας Κουσιάς και Θοδωρής Γανός.
ΤΟ Δ.Σ.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Φαρσάλων έχει ως εξής: Πρόεδρος: Μπερσιάνης Βασίλειος, Α’ αντιπρόεδρος: Τσιανάκας Νικόλαος, Β’ αντιπρόεδρος: Γιαννολόπουλος Ηλίας, Αναπληρωτής πρόεδρος: Πουλαράκης Σταύρος, Ταμίας: Γιαννακόπουλος Παναγιώτης, Έφορος Υλικού: Βουλγαράκης Σωτήρης, Μέλη: Σπαρταλιάν Αράμ, Δεληδήμος Γεώργιος, Τσαπραΐλης Χρήστος, Μπανιάς Πέτρος και Μπασαγιάννης Χρήστος.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
27/08, Αχιλλέας Φαρσάλων - Φαλανιακός
30/08, Αχιλλέας Φαρσάλων - Πελασγιώτιδα
06/09, Π.Ο. Ελασσόνας - Αχιλλέας Φαρσάλων
10/09, Αχιλλέας Φαρσάλων - Διγενής Νεοχωρίου
15/09, Κίσσαβος Συκουρίου - Αχιλλέας Φαρσάλων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Βασίλης Μπακογιάννης (προπονητής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία της Λάρισας. Εύχομαι το κάθε σωματείο να πετύχει τον στόχο του. Εμείς σαν Αχιλλέας Φαρσάλων από την πρώτη στιγμή που τελείωσε η περσινή χρονιά με τη διοίκηση ξεκινήσαμε να δουλεύουμε το πρότζεκτ της νέας χρονιάς. Πραγματικά έχουμε τρέξει πολύ, έχουμε μοχθήσει! Κάναμε μια ομάδα αντάξια των προσδοκιών της πόλης των Φαρσάλων, που ο πρώτος στόχος είναι να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο και ο δεύτερος να γεμίσει αυτή η κερκίδα. Αν γεμίσει αυτή η κερκίδα, έχουμε τις πιθανότητες να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Εγώ θα δώσω και την ψυχή μου, γιατί είναι μια ομάδα που της αξίζει να είναι στη Γ’ Εθνική».

Βαγγέλης Κολιός (συνεργάτης προπονητή): «Εύχομαι καλή χρονιά, σε όλα τα σωματεία, σε όλους τους παράγοντες, σε όλους τους αθλητές. Εμείς φέτος θα κάνουμε μια προσπάθεια να παίξουμε ένα καλό ποδόσφαιρο, αντάξιο και της ιστορίας του Αχιλλέα. Έχουμε όλα τα εφόδια να το κάνουμε αυτό και μια διοίκηση η οποία μας στηρίζει. Θέλουμε τους φιλάθλους κοντά στο γήπεδο να μας βοηθήσουν. Έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες, που είναι καλά παιδιά και πάνω απ’ όλα θέλουμε να φτιάξουμε μια οικογένεια και αυτό να βγαίνει και προς τα έξω».

Χρήστος Τλούπας (παίκτης): «Είμαι χαρούμενος που γύρισα ξανά στην ομάδα του Αχιλλέα. Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και των άλλων ομάδων. Ο Αχιλλέας έχει φτιαχτεί για την άνοδο, στόχος μας είναι η πρώτη θέση».

Γιώργος Μπλατσέρης (παίκτης): «Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Επιστρέφω έπειτα από 6 χρόνια στην ομάδα του Αχιλλέα. Έχουμε υψηλούς στόχους, ελπίζω να τους πετύχουμε, να είμαστε καλά και ευελπιστώ να βγούμε πρωταθλητές».

Φίλιππος Καραμπούζης (παίκτης): «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς, σε όλες τις ομάδες. Έχω έρθει ξανά σε μια ομάδα έπειτα από 4 χρόνια. Ο στόχος μας είναι καθαρά η άνοδος. Θα κάνουμε πρωταθλητισμό, θα πρωταγωνιστήσουμε και ευελπιστώ να το πετύχουμε».

Σωτήρης Παπακωνσταντίνου (παίκτης): «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλα τα παιδιά με υγεία πάνω απ’ όλα. Οι στόχοι της ομάδας είναι να κερδίζουμε κάθε Σαββατοκύριακο, η άνοδος και να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο».

Άγγελος Σταυράκης (παίκτης): «Θα ήθελα ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Είμαι νέο μέλος της ομάδας του Αχιλλέα Φαρσάλων. Ήρθα και εγώ να βοηθήσω την ομάδα στους στόχους, τους οποίους έχει θέσει και οι οποίοι είναι υψηλοί, η άνοδος στη Γ’ Εθνική και το Κύπελλο. Με τη συμβολή τη δικιά μου και των συμπαικτών μου και μέσα από τη δουλειά ελπίζω να τους πετύχουμε».

Χρήστος Τσαπραΐλης: «Εύχομαι μία καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλες τις ομάδες. Εμείς κάνουμε μία καινούργια προσπάθεια, έχουμε δημιουργήσει ένα φιλικό Δ.Σ., είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας. Έχουμε αφήσει πίσω προσωπικά θέματα που δημιουργούσαν προβλήματα στην ομάδα κατά το παρελθόν. Στο σημερινό Δ.Σ. είμαστε 4 πρώην πρόεδροι. Βάζουμε το καλό της ομάδας και της πόλης πάνω απ’ όλα, γιατί αυτή η ομάδα θα πρέπει να είναι στη Γ’ Εθνική. Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες με τον προπονητή και το Δ.Σ. τη στελέχωση του ρόστερ και φτάσαμε στη σημερινή μέρα, που είναι η επίσημη πρώτη της ομάδος. Ξεκινήσαμε και δουλεύουν τα παιδιά με τον προπονητή. Έχουμε ένα αξιόλογο προπονητικό τιμ, το οποίο το στηρίζουμε όλοι μας. Όλες οι προσθήκες που έγιναν ήταν επιλογή του προπονητή. Τώρα είναι στα χέρια των παιδιών και του προπονητή να δουλέψουν και να φανεί η προσπάθεια αυτή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass