ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΓΟΣ:

Η ΑΕΛ φαβορί για την άνοδο!

*ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ 4-2 Ή ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΟΡ *ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2022 21:05

«Η ΑΕΛ είναι φαβορί για άνοδο, όπως αρμόζει στο σήμα και τη φανέλα της. Φαίνεται άλλωστε από το ορθολογικό ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει με την μπάλα να ξεκινάει από πίσω και τους αυτοματισμούς σε μεσαία γραμμή και επίθεση».


Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού της, νεοφώτιστης στην κατηγορία, Προοδευτικής, Καρδιτσιώτη Γιάννη Μάγγου, μετά τον προχθεσινό φιλικό αγώνα στο Καρπενήσι Προοδευτική-ΑΕΛ 2-2.
Ο Μάγγος, που υπήρξε γυμναστής της ΑΕΛ, αλλά και προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, πρόσθεσε: «Βέβαια στο φιλικό μεταξύ μας παιχνίδι οι δύο ομάδες έδειξαν αμυντικές αδυναμίες και φαίνεται από τα τέσσερα γκολ και από τη σωρεία ευκαιριών που χάθηκαν. Μπορούσαμε να κερδίσουμε στο τέλος με 4-2 ή να χάσουμε με το ίδιο σκορ.
Νομίζω ότι για σιγουριά η ΑΕΛ χρειάζεται ένα ψηλό σέντερ μπακ γιατί σ’ αυτήν την κατηγορία υπάρχουν πολλές μονομαχίες στον αέρα, ενώ και δύο ακόμα επιθετικοί θα ήταν χρήσιμοι.
Ο Πεντρόζο μου άρεσε, είναι πολύ καλός παίκτης και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Πέτυχε ένα γκολ, είχε μία ασίστ, θεωρώ ότι είναι καλή μεταγραφή (σ.σ. τον παίκτη έφερε στην ΑΕΛ ο πρώην παίκτης της, Λιονέλ Πότσι). Έλειπαν και παίκτες όπως οι: Πλέγας, Μαυρίας, Ραμίρες που προορίζονται για την αρχική ενδεκάδα.  Θεωρώ ότι με τις προσθήκες που θα γίνουν είναι εφικτή η άνοδος για την ΑΕΛ, αφού τόσο ο προπονητής όσο και οι παίκτες γνωρίζουν καλά την κατηγορία».*Πώς σχολιάζεις τα δύο υπό δοκιμή ξένα αριστερά μπακ;
«Χρειάζεται να τους δω σε περισσότερα παιχνίδια και κάθε συμπέρασμα είναι παρακινδυνευμένο».*Υπήρξες προπονητής στον Απόλλωνα Λάρισας, πώς βλέπεις την ομάδα με νέα διοίκηση και νέο προπονητή;
«Γίνεται μια καινούργια προσπάθεια από μια νέα διοίκηση με έναν νέο άνθρωπο στον πάγκο που κάνει τα πρώτα του προπονητικά βήματα. Θεωρώ ότι ο Απόλλωνας βρίσκει τον τρόπο να παραμένει στην κατηγορία και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πετύχει».
*Ο Ηρακλής Λάρισας μπορεί να παίξει στη Σούπερ Λίγκα 2;
«Υπάρχει πιθανότητα απ’ ό,τι πληροφορούμαι, και χαίρομαι γιατί έχει έναν πρόεδρο με όραμα και μεράκι που μπορεί να ανταποκριθεί και στις απαιτήσεις της κατηγορίας». Ο 40χρονος προπονητής της Προοδευτικής, που ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα 2, έκλεισε με την ευχή το Πρωτάθλημα να ξεκινήσει εντός του Σεπτεμβρίου γιατί οι πολλές εκκρεμότητες που υπάρχουν εγκυμονούν κινδύνους για έναρξη τον Οκτώβριο, γεγονός που θα είναι κοστοβόρο για τους ιδιοκτήτες των ομάδων.

Μεταγραφές για την Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ
ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΕ ΚΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Μεταγραφές έκανε η Κ-15 της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς προστέθηκαν στο δυναμικό της οι Αβαραμούλης, Μπασδέκης, Νταφούλη και Μπακογιάννη από την ακαδημία Olympic F.A., ενώ προστέθηκαν και οι Νικολακούλης και Γκρόζος που έμειναν ελεύθεροι από τον Ολυμπιακό και τους γνώριζε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΛ και πρώην του Ολυμπιακού Θόδωρος Ελευθεριάδης, που πληροφορίες θέλουν να έχει φύγει από τον Ολυμπιακό λόγω της μείωσης του προϋπολογισμού για τις ακαδημίες.
Συνάντηση υπήρξε μεταξύ του προέδου της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη και πολυμελούς αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, της οποίας επικεφαλής ήταν ο πρόεδρος του σωματείου, κ. Γιώργος Νάκας. Από πλευράς Ερασιτεχνικής ΑΕΛ παρέστησαν επίσης στη συνάντηση οι κ. Γρηγόρης Σοφός, Πάρης Λουντρούδης, Γιώργος Μουλάς, Γιάννης Τσιούφης, Αστέριος Μαγαλιός, η κ. Βούλα Παπαχαραλάμπους, καθώς και ο κ. Γιάννης Δήμας, που ως γνωστόν είναι πλέον ο εκπρόσωπος του σωματείου στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Χθες οι παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ έκαναν την καθιερωμένη επίσκεψη τα τελευταία χρόνια στην Ιερά Μονή του Προυσού, που είναι αφιερωμένη στην Παναγία Προυσιώτισσα.

ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΤΑΚΟΣ:
Να πάνε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια οι ομάδες της Super League 2

Αναφορά στις ομάδες που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 2 έκανε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και υποστήριξε: «Κανονικά έχουν ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσουν 11 Σεπτεμβρίου, με έγκριση της ΕΠΟ. Το πρόβλημά τους ωστόσο είναι ότι δεν έχουν πόρους και χρηματοδότηση χωρίς το στοίχημα. Επιπλέον, υπάρχουν και καθυστερήσεις στην έγκριση περσινών αποφάσεων για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Γύρω από το ζήτημα του στοιχήματος, εγώ θα προτείνω την προσφυγή στα ευρωπαϊκά δικαστήρια, ώστε οι ομάδες να διαπραγματεύονται μόνες τους τα έσοδα από τα στοίχημα και να μην παρεμβαίνει το κράτος».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass