Βρήκε μαέστρο, του έλειψε το εύκολο γκολ

Σημαντικη ισοπαλια 1-1 για τον Ολυμπιακο με τον Απολλωνα Λεμεσου

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2022 19:00

Βρήκε μαέστρο, του έλειψε το εύκολο γκολ! Με τον Χουάνγκ να κάνει εκπληκτικό ντεμπούτο σκοράροντας, ο Ολυμπιακός που έχασε πολλές φάσεις έφυγε με το 1-1 από την Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού!


Ο Χουάνγκ τού έδωσε ποιότητα, το εύκολο γκολ θα του δώσει την πρόκριση! Με τον Κορέατη χαφ να κάνει εκπληκτικό ντεμπούτο στο οποίο σκόραρε, ο Ολυμπιακός έφυγε με το 1-1 από την Κύπρο κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού, αλλά θα μπορούσε να πάρει το «διπλό» και το προβάδισμα πρόκρισης, αφού έχασε αρκετές ευκαιρίες.
Μαέστρος ο Χουάνγκ, ομόρφυνε την ομάδα του Κορμπεράν που είχε πολύ καλό πρόσωπο για 60 λεπτά, αλλά έπεσε μετά την αποχώρηση του Νοτιοκορεάτη με πρόβλημα στους προσαγωγούς. Μεγάλο ματς από τον Εμβιλά, έκλεισαν τη δημιουργία του Κολ οι Πειραιώτες και «εξουδετέρωσαν» τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν μόλις ένα καλό πρώτο 20λεπτο στο ματς. Ο Γιάνγκα είχε δώσει προβάδισμα στους Κύπριους, οι οποίοι είδαν δύο τέρματά τους να ακυρώνονται σωστά για οφσάιντ. Διαιτητής: Χοσέ Μαρία Σάντσεθ
Κίτρινες: Χασάν
Οι συνθεσεις:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ (Νταβίντ Καταλά): Γιοβάνοβιτς, Καμπράλ, Πεμπέρν, Ρομπέρζ, Καμάς, Κυριάκου (60’ Μπα), Κολ, Φίλιξ, Πίττας, Ντιγκινί (74’ Έντι), Γιάνγκα (60’ Σαχάρ)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Κoρμπεράν): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Κούντε (90’+2 Μπουχαλάκης), Εμβιλά, Ραντζέλοβιτς (80’ Βρουσάι), Χουάνγκ (66’ Αγκιμπού Καμαρά), Ζινκερνάγκελ (79’ Ντε Λα Φουέντε), Ελ Αραμπί (67’ Χασάν)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass