Με Πολωνία σήμερα η Εθνική μπάσκετ

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» (21:00) - ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2022 20:15

Μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης, ο ομοσπονδιακός προπονητής, Δημήτρης Ιτούδης, ενημέρωσε τους Δημήτρη Μωραΐτη και Γιάννη Κουζέλογλου, πως δεν θα συνεχίσουν στην Εθνική Ανδρών.

Μία ημέρα πριν την έναρξη του τουρνουά «Ακρόπολις», ο Ιτούδης ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα παρουσία τους στην ομάδα και την ουσιαστική συμβολή που είχαν στη μέχρι τώρα πορεία τους οι δύο παίκτες, οι οποίοι δεν θα συνεχίσουν την προετοιμασία. Η Εθνική συνεχίζει με 16 παίκτες της την προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ. Είχαν προηγηθεί οι Γιώργος Τανούλης, Λευτέρης Μαντζούκας, Αλέξανδρος Αντετοκούνμπο και Όμηρος Νετζήπογλου, οι οποίοι είχαν «κοπεί» από την προηγούμενη εβδομάδα.
Στην πρεμιέρα του 31ου Τουρνουά «Ακρόπολις», η Εθνική αντιμετωπίζει στο ΟΑΚΑ σήμερα (21:00, ΕΡΤ-1) την Πολωνία, ενώ στις 18:00 η Τουρκία θα αγωνιστεί απέναντι στη Γεωργία των Ηλία Ζούρου και Γιώργου Λιμνιάτη στο τεχνικό τιμ.

 

Θ. ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, δήλωσε ανυπόμονος για τους αγώνες της Εθνικής στο Τουρνουά «Ακρόπολις» που αρχίζει σήμερα με πρώτη αντίπαλο την Πολωνία (21:00). Ο Έλληνας διεθνής εξήγησε πως «τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να ...μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται».
Μετά την Πολωνία, η Εθνική αντιμετωπίζει τη Γεωργία (αύριο, 21:00) και την Τουρκία (19/8, 21:00), τρία ματς στα οποία ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει την ευκαιρία να δει πολλά από τα πράγματα που έχουν δουλευτεί μέχρι τώρα στις προπονήσεις και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια.
Αναλυτικά, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε:
«Αυτά τα παιχνίδια θα μας δώσουν την ευκαιρία να ...μετρηθούμε σε πολλά πράγματα από τη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Οι αντίπαλοι είναι δυνατοί και θα βοηθήσουν στο να βγουν σωστά συμπεράσματα και σταδιακά να αρχίσουμε να μπαίνουμε στο πνεύμα των δύσκολων επίσημων που έρχονται, τόσο για τα Προκριματικά του Παγκόσμιου Κύπελλου όσο φυσικά και για το Ευρωμπάσκετ», είπε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
«Στα δύο παιχνίδια με την Ισπανία είδαμε αρκετά πράγματα, τα οποία ήδη μας έχουν αναλύσει οι προπονητές και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις που ακολούθησαν, τώρα και εμείς και οι αντίπαλοι θα είμαστε σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας και θα τσεκάρουμε ακόμα περισσότερα.
Το επίπεδο των ομάδων του τουρνουά είναι πολύ καλό και είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τους φιλάθλους να απολαύσουν μπάσκετ. Η παρουσία τους στον αγώνα με την Ισπανία ήταν εντυπωσιακή και τους περιμένουμε και πάλι αφού σε αυτό το στάδιο της σκληρής δουλειάς η συμπαράστασή τους πραγματικά μας δίνει ώθηση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass