Οι δηλώσεις συμμετοχής στη Β’ κατηγορία

ΕΚΠΝΕΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/8 (15:00) Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2022 18:29

Εκπνέει μεθαύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου και ώρα 15.00 η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων στο φετινό Πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας. Από τα 33 σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση, μέχρι χθες είχαν δηλώσει συμμετοχή τα δέκα. Σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία της ΕΠΣΛ επισημαίνει τα εξής:
«Η Γραμματεία της ΕΠΣΝ Λάρισας υπενθυμίζει στα σωματεία ότι την Παρασκευή 19 Αυγούστου και ώρα 15.00 εκπνέει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής για τη Β’ κατηγορία. Καλούνται όλα τα σωματεία που ενδιαφέρονται να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέχρι την καταληκτική ημερομηνία. Τα απαραίτητα έγγραφα της δήλωσης συμμετοχής – τα οποία μπορούν να αποσταλθούν και ηλεκτρονικά – είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα ΕΠΣΝΛ, ενώ η εξόφληση (πιθανών) οφειλών μπορεί να γίνει είτε με μετρητά είτε με κάρτα στα γραφεία της Ένωσης, αλλά και με μεταφορά στον λογαριασμό της ΕΠΣΝΛ στην Τράπεζα Πειραιώς GR 6801726090005609009829531».
* Υπενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των δηλώσεων συμμετοχής στη Β’ ΕΠΣΛ, τη σκυτάλη παίρνει η Γ’ κατηγορία, για τις ομάδες της οποίας η καταληκτική ημερομηνία είναι η 31η Αυγούστου 2022.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass