Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Απόλλωνα

*Αναμένονται σήμερα ή αύριο στη Λάρισα οι Λούκας Γκαρσία, Γκαμπριέλ Μελί και Ματία Νταγκοστίνο

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2022 21:00

Μετά από ένα τριήμερο ξεκούρασης λόγω της γιορτής του Δεκαπενταύγουστου , επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας , στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.


Σήμερα ή αύριο αναμένονται στη θεσσαλική πρωτεύουσα, ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Λούκας Γκαρσία που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου, όπως επίσης και δύο Ιταλοί, Γκαμπριέλ Μελί που παίζει στη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την Έμπολι και ο Ματία Νταγκοστίνο από την Άσκολι που αγωνίζεται στα άκρα του κέντρου και της επίθεσης.
Και οι τρεις παίκτες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθούν από τους «κυανόλευκους», θα τεθούν στη διάθεση του Βαγγέλη Μόρα, ενώ αναμένονται και δοκιμές ποδοσφαιριστών που επιθυμούν να συνεχίσουν την καριέρα τους, στη λαρισινή ομάδα.
Οι τραυματίες Χαλάτσης και Καλούσης ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ενσωματωθούν με τους συμπαίκτες τους, ενώ ο Μπαλογιάννης χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αρχίσει το τρέξιμο και να επανέλθει σταδιακά, σε κανονικούς ρυθμούς.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Πρώτο φιλικό επί λαρισινού εδάφους θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 21 Αυγούστου και ώρα 18:00 στη Φαλάνη με την ομάδα του Φαλανιακού, στην οποία την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας έχει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Τάκης Παραφέστας και θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.
Ενδέχεται πάντως να γίνει και ένα ακόμη φιλικό πριν τη συγκεκριμένη ημερομηνία στις 18 ή 19 Αυγούστου, με ομάδα επίσης της τοπικής κατηγορίας.
Θα ακολουθήσουν δυνατά φιλικά με τον Α.Ο. Τρικάλων στις 24 του μηνός, με τον Π.Ο. Ελασσόνας στις 27 Αυγούστου και με τη Νίκη Βόλου στις 4 Σεπτεμβρίου.
Οι αγώνες με Τρίκαλα και Νίκη Βόλου θα γίνουν στη Φιλιππούπολη, ενώ η αναμέτρηση με τον Π.Ο.Ε., ενδεχομένως σε κάποιο άλλο γήπεδο, για να μην επιβαρυνθεί ο χλοοτάπητας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass