12 χρόνια χωρίς τον Παναγιώτη

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2022 19:45

Συμπληρώθηκαν 12 χρόνια από τη θλιβερή εκείνη ημέρα, τη 13η Αυγούστου του 2010, όταν ο Παναγιώτης Μπαχράμης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του.

Με αφορμή το τραγικό αυτό συμβάν, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση: «Ήρθε στην ΑΕΛ το καλοκαίρι του 2004 και φόρεσε τη φανέλα της για τέσσερις αγωνιστικές περιόδους γεμάτες επιτυχίες, δίνοντας και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του για την ομάδα μας, την οποία δεν σταμάτησε να παρακολουθεί και να στηρίζει ως και μία μέρα σαν τη σημερινή, 12 χρόνια πριν…
Ήταν 13 Αυγούστου 2010 όταν έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο, σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την ποδοσφαιρική Λάρισα, που τον αγάπησε με το ίδιο πάθος που τον έβλεπε να αγωνίζεται, γι’ αυτό και παρότι μη Λαρισαίος, αγαπήθηκε στον τόπο μας όσο λίγοι.
Ο Παναγιώτης Μπαχράμης ήταν, είναι και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μας, ως ένας ποδοσφαιριστής και άνθρωπος από εκείνους που δικαιωματικά ανήκουν στο πάνθεον όσων τίμησαν τη φανέλα της ΑΕΛ μας και αντιλήφθηκαν το μεγαλείο της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass