Marc Marquez:

Γυρίζω δυνατός

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2022 17:03

Δέκα εβδομάδες μετά την επέμβαση, ο Marc Marquez συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο, καθώς η κατάστασή του βελτιώνεται.
«Βήμα βήμα αισθάνομαι καλύτερα και το οστό θεραπεύεται με καλό τρόπο, που είναι τα καλύτερα νέα από όλα», ανέφερε ο Marquez. «Είμαστε ακόμη σε κατάσταση αποκατάστασης. Δουλεύω πολύ σκληρά για να προσπαθήσω να είμαι έτοιμος. Τέλη Αυγούστου θα κάνω άλλον έναν ιατρικό έλεγχο, από εκεί μπορούμε να κάνουμε άλλο ένα βήμα με την αποκατάσταση και πραγματικά να αρχίσουμε να πιέζουμε και να χτίζουμε μύες. Μερικές μέρες είναι καλύτερες από άλλες, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του ταξιδιού. Είμαι αισιόδοξος, αλλά δεν θέλω να πω πολλά για την ώρα, μέχρι να κάνουμε αυτόν τον έλεγχο – δεν είναι η ώρα να πιέσουμε πάρα πολύ. Περίμενα πολύ καιρό για τέτοιου είδους συναισθήματα».
«Ήταν μια μάχη, δεν είναι δύο μέρες ή δύο μήνες που παλεύω, είναι δύο χρόνια», συνέχισε. «Κέρδισα μερικούς αγώνες πέρυσι, αλλά δυσκολεύτηκα πολύ. Στην Jerez συνειδητοποίησα ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Ήταν δύσκολο και είναι δύσκολο τώρα ψυχικά – όχι επειδή δεν αγωνίζομαι, αλλά επειδή έχεις πάντα αυτήν την αμφιβολία για το χέρι. Δεν μπορώ να κάνω άλλη επέμβαση. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα είναι καλό, αλλά αυτές οι σκέψεις είναι πάντα εκεί στο πίσω μέρος του μυαλού μου». Ο Marquez δεν δίνει μόνο προσοχή στην εξέλιξη του σώματός του, αλλά παραμένει βαθιά εμπλεκόμενος με την εξέλιξη της Honda RC213V. Καθώς ο Stefan Bradl συνεχίζει να συνδυάζει τα δοκιμαστικά του καθήκοντα με την αντικατάσταση του #93, ο Marquez ήταν σε συνεχή επαφή με τον Γερμανό για να κατανοήσει πλήρως την τρέχουσα μοτοσικλέτα και την εξέλιξή της.
«Η Honda βρίσκεται σε μια κρίσιμη στιγμή. Μιλάω πολύ με την ομάδα μου και προσπαθώ να καταλάβω τη μοτοσικλέτα του 2022, την κατάσταση και τι συμβαίνει. Γι’ αυτό θα πάω στην Αυστρία, για να μιλήσω σε όλους και να συναντηθώ με το προσωπικό του HRC από την Ιαπωνία για να εργαστώ για το μέλλον. Δουλεύουμε όλοι μαζί, κερδίζουμε μαζί, χάνουμε μαζί και θα επιστρέψουμε μαζί. Μιλάω πολύ και με τον Stefan Bradl, εμείς και ο Santi δουλεύουμε μαζί και δοκιμάζουμε πράγματα – και οι δύο ξέρουν πώς οδηγώ. Είπα στο Mugello ότι θα είμαι στο σπίτι, αλλά θέλω να μείνω σε επαφή. Με την προηγούμενη επέμβαση αποσυνδέθηκα πάρα πολύ και θέλω να συμμετάσχω έτσι ώστε όταν επιστρέψω να τα έχω όλα φρέσκα».
Ο Marquez θα παρευρεθεί στο επόμενο Grand Prix στην Αυστρία για να επανασυνδεθεί με τη Repsol Honda Team και να αρχίσει να κάνει σχέδια για το μέλλον.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass