Hamilton:

Οι χειρότεροί μου φόβοι επιβεβαιώθηκαν στο Αμπου Ντάμπι

Δημοσίευση: 14 Αυγ 2022 20:52

Για όλους και για όλα μίλησε ο Lewis Hamilton σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό Vanity Fair. Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε από την αρχή της καριέρας του, στη δράση του εκτός F1, αλλά και στο φινάλε της περσινής σεζόν.
Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Lewis Hamilton δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη. Παρά την έντονη εξωαγωνιστική του δραστηριότητα, ο Hamilton παραμένει αρκετά κλειστός.
Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το επικό φινάλε της περσινής σεζόν στην Yas Marina. Ο Hamilton είχε αναφερθεί και στο παρελθόν επιγραμματικά στον επίμαχο αγώνα. Όμως, για πρώτη φορά μας έδωσε τη δική του σκοπιά για τα όσα διαδραματίστηκαν εκεί.
Αναφερόμενος στους τελευταίους γύρους του αγώνα ο Hamilton θυμάται: «Αρχίζεις να βλέπεις πράγματα να συμβαίνουν και οι χειρότεροι φόβοι σου επαληθεύονται. Σκεφτόμουν ότι δεν θα τολμούσαν να με κλέψουν. Ότι δεν υπήρχε περίπτωση για κάτι τέτοιο». Ο Hamilton δηλώνει σοκαρισμένος από την τροπή που πήρε ο αγώνας: «Δεν μπορούσα να πιστέψω τι είχε συμβεί. Δεν είχα τη δύναμη να βγω από το μονοθέσιο. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που είχα για πολύ καιρό. Ξέρω τι συνέβη». Η συνέντευξη κλείνει με τον Hamilton να ισχυρίζεται ότι έχει το κίνητρο για να συνεχίσει να αγωνίζεται σε πολύ υψηλό επίπεδο. «Πολλοί νομίζουν ότι οι δυσκολίες με αποθαρρύνουν. Αισθάνομαι ότι ακόμη και μετά από τόσα χρόνια οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει πραγματικά ποιος είμαι. Ας είναι. Θα σας αποδείξω και πάλι ότι κάνετε λάθος. Γνωρίζω γιατί είχαν ληφθεί οι αποφάσεις εκείνες. Ήξερα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά».
«Μόλις βγήκα από το αυτοκίνητο ο πατέρας μου περίμενε. Και μου είπε πόσο υπερήφανος είναι για εμένα. Ήταν κάτι πολύ βαθύ και το οποίο δεν μου το έχει πει πολλές φορές στη ζωή μου. Ακόμη κι έτσι χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω. Οι φίλοι μου, όλοι ήρθαν αμέσως να μου συμπαρασταθούν. Αλλά το μυαλό μου ήταν αλλού. Χρειαζόμουν χρόνο για να συνέλθω», θυμάται ο Hamilton.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass