Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αγώνων του Ολυμπιακού

ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΕΜΕΣΟΥ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 20:45

Οριστικοποιήθηκε το πρόγραμμα των δύο αγώνων του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για τα πλέι-οφ των προκριματικών του Europa League.

Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει την Πέμπτη 18/8, στο στάδιο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας, με ώρα έναρξης 8 μ.μ., και η ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» μία εβδομάδα αργότερα (Πέμπτη 25/5), στις 10 μ.μ.
Παράλληλα, η UEFA όρισε και τους διαιτητές των δύο αναμετρήσεων. Το παιχνίδι στην Κύπρο θα διευθύνει ο Ισπανός Χοσέ Μαρία Σάντσεθ, ο οποίος στο παρελθόν έχει κληθεί στην Ελλάδα και έχει «σφυρίξει» τον αγώνα πρωταθλήματος των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο (1-1), την περίοδο 2019-20. Στη ρεβάνς, ορίστηκε ο Ελβετός Σάντρο Σέρερ, ο οποίος επίσης έχει διευθύνει αγώνα στη χώρα μας (τον προημιτελικό κυπέλλου της σεζόν 2019-20 μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ), ενώ πέρυσι είχε «σφυρίξει» την ήττα του Ολυμπιακού με 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο, στη νοκ-άουτ φάση του Europa League.

 

ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΤΕ ΛΑ ΦΟΥΕΝΤΕ
Την υπογραφή του Ντε λα Φουέντε απέσπασαν στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με τον Ιταλό αθλητικό δημοσιογράφο Ματέο Μορέτο, ο 21χρονος Αμερικανός εξτρέμ ανήκει και τυπικά στην ομάδα του Πειραιά. Σήμερα Σάββατο (13/8) αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτησή του -υπό μορφή δανεισμού από τη Μαρσέιγ- από τους «ερυθρόλευκους». Ο Ντε λα Φουέντε δεν ήταν στα πλάνα του νέου προπονητή της Μαρσέιγ, Ιγκόρ Τούντορ κι ενώ υπήρξαν επαφές και με την ισπανική Βαγιαδολίδ για παραχώρησή του, εν τέλει έπιασε... λιμάνι. Από τις ακαδημίες της Μπαρτελόνα, ο Αμερικανός ποδοσφαιριστής υπέγραψε στη γαλλική Μαρσέιγ το 2021, με την οποία είχε την περασμένη σεζόν 22 συμμετοχές με 3 ασίστ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass