Τριήμερο ξεκούρασης στον Απόλλωνα Λάρισας

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 20:15

Τριήμερη άδεια για τον Δεκαπενταύγουστο δόθηκε στους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Λάρισας, οι οποίοι χθες το πρωί προπονήθηκαν στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ενώ το απόγευμα έκαναν πρόγραμμα ασκήσεων στο γυμναστήριο.


Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη 16 Αυγούστου, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και από τον προπονητή Βαγγέλη Μόρα, θα δοθεί από δω και πέρα έμφαση στην τακτική.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν μεταγραφές και επίσημα να ανακοινωθούν ο Αργεντινός επιτελικός μέσος Λούκας Γκαρσία που αγωνιζόταν στη Νίκη Βόλου, όπως επίσης και δύο Ιταλοί, Γκαμπριέλ Μελί που παίζει στη θέση του τερματοφύλακα και προέρχεται από την Έμπολι και ο Ματία Νταγκοστίνο από την Άσκολι που αγωνίζεται στα άκρα του κέντρου και της επίθεσης.
Όσον αφορά στα φιλικά παιχνίδια, καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να γίνει και ένα φιλικό με ομάδα τοπικής κατηγορίας στις 18 ή 20 του μηνός και ενδεχομένως αυτή η ομάδα να είναι ο Φαλανιακός, στην οποία προπονητής έχει αναλάβει ο Τάκης Παραφέστας.
Για τους τραυματίες Χαλάτση και Καλούση ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα και σύντομα θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ενσωματωθούν με τους συμπαίκτες τους, ενώ ο Μπαλογιάννης χρειάζεται ακόμη χρόνο για να αρχίσει το τρέξιμο και να επανέλθει κανονικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass