ΧΕΙΜΑΡΡΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗΣ:

Μια ομάδα σύμβολο για το μικρό χωριό στους πρόποδες του Κισσάβου

ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2022 21:04

Μετά από μια δύσκολη χρονιά οι άνθρωποι της Μαρμαρίνης ξεκινούν μια νέα προσπάθεια για την ομάδα που αγαπούν, τον Χείμαρρο.

Μια ομάδα σύμβολο για το μικρό χωριό στους πρόποδες του Κισσάβου. Μια ομάδα που παλεύει και δίνει πνοή και κίνηση στη Μαρμαρίνη. Μια ομάδα που δεν πτοείται από τις δυσκολίες. Μια ομάδα, μια παρέα, μια οικογένεια. Από το 1970 στηρίζεται σε ρομαντικούς ερασιτέχνες που αγαπούν το χωριό τους και παλεύουν να μείνει ζωντανό.
Η νέα διοίκηση εκλέχθηκε πρόσφατα και αποτελείται από ανθρώπους που διαχρονικά είναι κοντά στην ομάδα και θα τη βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα. Αναλυτικά το σχήμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος Δημήτρης Κούσουλας. Αντιπρόεδρος Αποστόλης Νάστος. Tαμίας Δημήτρης Μιχαλόπουλος. Γενικός Αρχηγός Τάκης Χαϊδούλης. Γενικός Γραμματέας Συρακούλης Κλεάνθης. Έφορος Σπύρος Κόντος. Μέλος Σωτήρης Η. Καρβούνης.
Οι πρώτες μέρες της νέας διοίκησης κύλησαν έντονα σε όλα τα επίπεδα.
Το περασμένο Σάββατο 6 Αυγούστου διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την ετήσια χοροεσπερίδα στην πλατεία του χωριού.
Στο μεταγραφικό κομμάτι προχώρησε στην απόκτηση του επιθετικού Βαγγέλη Παπαχρήστου από την Α.Ε. Κιλελέρ, του μέσου Ηλία Τσοπουρίδη και του αμυντικού Γιώργου Τεκέδη από την Α.Ε. Μάνδρας. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί και συνεχίζει τις επαφές με νεαρούς ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν νέες προσθήκες. Επίσης η διοίκηση ανανέωσε τη συνεργασία με όλους τους στυλοβάτες ποδοσφαιριστές της τελευταίας επταετίας.
Τέλος καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στο να βρεθούν νέοι χορηγοί ώστε και στο κομμάτι της ένδυσης η ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

 

ΕΒΔΟΜΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ
Στην τεχνική ηγεσία παραμένουν για έβδομη χρονιά ο Μαρμαργιώτης Γιάννης Κ. Μπουρνάκας μαζί με τον Αντώνη Μπούρα. Και οι δυο τους έχουν ως στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα αρέσει στο γήπεδο και φυσικά θα δώσει χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Γιάννης Νάστος, ο Αστέρης Καραπαρίσης κι ο Χρήστος Κακαλούλης που την περσινή δύσκολη χρονιά έκαναν άλματα προόδου και σήκωσαν υπερβολικά μεγάλο βάρος στις άπειρες πλάτες τους.
Όσον αφορά στην προετοιμασία, ως πιθανές ημερομηνίες έναρξης είναι 5 ή 12 Σεπτεμβρίου, ανάλογα με τον ημερομηνία που θα ορίσει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΛ, για την Γ΄ τοπική κατηγορία.
Αυτός είναι λοιπόν είναι ο Χείμαρρος. Δεν αλλάζει τη φιλοσοφία του και το χωριό θα μείνει ζωντανό, από τον… χείμαρρο αγάπης των ανθρώπων του. Ανασυντάσσεται και τα αποτελέσματα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο, με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass