Στο Καρπενήσι από σήμερα η ΑΕΛ

*ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ *ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2022 19:00

Αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Καρπενήσι η ΑΕΛ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως τις 26 του μηνός. Επικεφαλής της αποστολής τέθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Τάσος Βενέτης.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΛ Παναγιώτης Γκουτσίδης συμπεριέλαβε στην αποστολή των «βυσσινί» τους Κώστα Θεοδωρόπουλο, Στέφανο Σουλούκο, Λάμπρο Αντωνόπουλο, Νίκο Γιώτα (τερματοφύλακες), Θανάση Παπαγεωργίου, Θεοχάρη Ηλιάδη, Νίκο Γκοτζαμανίδη, Γιώργο Μαϊδανό, Μαξίμ Μαξιμένκο, Πέτρο Καλουτσικίδη-υπό απόκτηση, Άγγελο Γωγουβίτη-υπό απόκτηση (αμυντικοί), Ηρακλή Γαρουφαλιά, Κώστα Παπαγεωργίου, Γκαμπριέλ Ραμίρεζ, Παναγιώτη Νινίκα, Μάρκο Νίνο, Δημήτρη Μιλτιάδη, Δημήτρη Μαυριά, Αργύρη Κούκο, Κώστα Πλέγα-υπό απόκτηση, Δημήτρη Θωμαϊδη-υπό απόκτηση (κεντρικοί), Μάριο Όγκμποε, Κριστιάν Κούστα, Μιχάλη Τσουμάνη, Σπύρο Γλυνό, Νίκο Βλιώρα και Κυριάκο Ζησούλη (επιθετικοί).
Παράλληλα έγιναν γνωστά τα ακόλουθα:
-Με τη σύμφωνη γνώμη τεχνικής διεύθυνσης και προπονητικού επιτελείου, η ΠΑΕ ΑΕΛ προτίθεται να προχωρήσει σε δανεισμό σε ομάδες Εθνικών Κατηγοριών, των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών Αποστόλη Κοτσιανούλη, Λάμπρου Αγγελούλη, Γιώργου Ζαχαράκη, Γιώργου Δάκτυλα και Φαμπιάν Τσέλα.
Η απόφαση ελήφθη, καθώς εκτιμήθηκε η ανάγκη πλήρους αγωνιστικής συμμετοχής των προαναφερομένων σε πρωτάθλημα αντίστοιχης ανταγωνιστικότητας, για την ταχύτερη εξέλιξη των ιδίων και την ασφαλέστερη αξιολόγησή τους.
- Οι ποδοσφαιριστές Παντελής Θεολόγου και Ορέστης Γρηγορόπουλος βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διοίκηση για τη συνέχιση ή μη της συνεργασίας τους.
ΣΕ CAMP ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΒΛΙΩΡΑΣ ΤΗΣ ΑΕΛ
Είκοσι τέσσερις ποδοσφαιριστές περιλαμβάνει η πρόσκληση του προπονητή της Εθνικής Παίδων Αλέξανδρου Αλεξιάδη, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε προπονητικό camp στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, από την Τετάρτη 17 έως την Κυριακή 21 του μήνα. Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Νίκος Βλιώρας (επιθετικός, 2006).
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ
Με στόχο την ενίσχυση των τμημάτων υποδομής οι «βυσσινί» συνεχίζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις. Η διοίκηση δηλώνει ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των σωματείων στο να παραχωρηθούν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, όπως στην περίπτωση του επιθετικού Αντώνη Χατζή (2005) από την Πελασγιώτιδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές για τη στελέχωση των τμημάτων υποδομής. Ήδη σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από την ομάδα της Πελασγιώτιδας άλλοι πέντε νεαροί παίκτες έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον των «βυσσινί». Πρόκειται για τους Πατσώνη (αριστερό μπακ, 2008), Γουγουλιά (επιθετικός, 2008), Βαρσαμή (σέντερ φορ, 2008), Χριστώνη (επιθετικός, 2006) και Πέππα (σέντερ μπακ, 2006).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass