Βλέπει πεντάδα η Δήμητρα Γιάννουλης

ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΦΕΤΙΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ» - ΑΧ. ΜΑΝΑΚΑΣ: ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ - Ι. ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΙΔΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2022 20:10

Για τη Δήμητρα Γιάννουλης η φετινή χρονιά θα είναι πιο απαιτητική. Η ομάδα ανεβάζει τον πήχη και θέτει ως στόχο μία θέση στην πεντάδα στο νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ.

Ένας στόχος ο οποίος μπορεί να επιτευχθεί σύμφωνα με τον τεχνικό Αχιλλέα Μανάκα, καθώς η ομάδα διαθέτει ποιοτικό ρόστερ, αλλά και το σθένος να κάνει το βήμα παραπάνω.
«Φέτος θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα κράμα έμπειρων και ταλαντούχων με φιλοδοξίες ποδοσφαιριστών. Να παρουσιάσουμε ένα θελκτικό σύνολο που να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, ικανό να διεκδικήσει υψηλούς στόχους» επισήμανε ο Αχιλλέας Μανάκας (το τεχνικό τιμ συμπληρώνουν οι Θανάσης Δουζένης και Βάιος Παρτάλας) και πρόσθεσε:
«Οι στόχοι μας είναι ξεκάθαροι και βασική μας επιδίωξη είναι η πεντάδα. Αν και ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων και είναι πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα, παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι είναι ένας στόχος ούτε δύσκολος, αλλά ούτε και εύκολος. Μέσα από τη σκληρή δουλειά και με τους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτουμε πιστεύω ότι μπορούμε να τον πετύχουμε. Φυσικά η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο στη συνέχεια ούτως ώστε να είναι πλήρης σε όλες τις γραμμές.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα κατ’ αρχήν το ότι δεν θα διεξαχθούν πλέι-οφ και πλέι-άουτ θεωρώ ότι είναι πιο δίκαιο για τις ομάδες. Ο φετινός μαραθώνιος θα είναι πιο ανταγωνιστικός. Σίγουρα υπάρχουν δύο μεγάλα φαβορί, ο Αχιλλέας Φαρσάλων και η ΑΕ Κιλελέρ, ωστόσο αρκετές ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά και θα είναι ανταγωνιστικές.
Θέλω κλείνοντας να ευχηθώ σε όλους υγεία, να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να τους ευχηθώ να πετύχουν τους στόχους τους και στα παιδιά που έφυγαν να τους ευχαριστήσω για την προσφορά τους στη Δήμητρα».

 

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δήμητρας Γιάννουλης, Γιάννης Κοβούσογλου επισήμανε: «Η φιλοσοφία της ομάδας μας παραμένει η ίδια. Θέλουμε να δίνουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να αναδεικνύουμε τα ταλέντα μέσα από ένα σύνολο στο οποίο συνυπάρχουν έμπειροι παίκτες που στηρίζουν αυτά τα νέα παιδιά. Πιστεύω να μην αντιμετωπίσουμε προβλήματα με τον κορονοϊό και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θα προσπαθήσουμε για το κάτι παραπάνω και θέλουμε να είμαστε στο γκρουπ των δυνατών ομάδων της κατηγορίας δηλαδή μέσα στην πεντάδα.
Τα μοναδικό μας πρόβλημα είναι το γηπεδικό (σ.σ. ο χλοοτάπητας), ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι με τη συμβολή της δημοτικής αρχής να βρεθεί σύντομα λύση.
Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και στις ομάδες να πετύχει η καθεμιά τους στόχους της» κατέληξε ο πρόεδρος του συλλόγου.

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Τη βεβαιότητα ότι η Δήμητρα Γιάννουλης μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Δ. Αλατάς: Εύχομαι σε όλους υγεία και μία σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Ήρθα σε μία ομάδα που απαρτίζεται από έμπειρους παίκτες αλλά και νέα παιδιά. Στόχος μας είναι η καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, προωθώντας παράλληλα παιδιά από την ακαδημία. Φέτος πιστεύω θα έχουμε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα γιατί σχεδόν όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος το πρόσημο θα είναι θετικό για μας.
Ι. Μπαμπάλης: Γενικά δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές στην ομάδα και το θετικό είναι ότι διατηρήθηκε ο βασικός κορμός. Χωρίς υπερβολές να το χαρούμε, να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τον στόχο μας δίνοντας πάντα βαρύτητα στην ανάδειξη και προώθηση των ταλέντων από την ακαδημία.
Β. Λόλας: Θέλω να ευχηθώ κατ’ αρχήν υγεία σε όλους. Να έχουμε μία καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Υπάρχει οργάνωση στην ομάδα, όρεξη για δουλειά και ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστηθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας όποιοι και αν είναι αυτοί.

 

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν: Νάστας, Λόλλας (Φαλανιακός), Αλατάς (Αμπελωνιακός), Αθανασιάδης (Ηρακλής Χάλκης), Βασιλόπουλος (Ατρόμητοι/Θύελλα).
Έφυγαν: Ραμάι, Μπάκος, Αετόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass