WRC: Το θεαματικό ράλι των 1.000 λιμνών

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2022 17:09

Στις καλύτερες ειδικές του κόσμου διεξάγεται σήμερα η τελευταία και πιο συναρπαστική ημέρα για το ράλι Φινλανδίας. Ο πιο θεαματικός αγώνας του πρωταθλήματος θέτει φέτος σοβαρή υποψηφιότητα για να σπάσει το ρεκόρ του ταχύτερου αγώνα όλων των εποχών.
Το ράλι των 1.000 λιμνών όπως το μάθαμε και όπως μας αρέσει να το λέμε, επιστρέφει στην κανονική περίοδο διεξαγωγής του, τον Αύγουστο, μετά το περσινό, ελέω covid-19, φθινοπωρινό διάλειμμα. Υπερθέαμα για τους χιλιάδες φίλους του WRC τεράστια πρόκληση για τα 45 πληρώματα που ανυπομονούν να ανεβούν στη ράμπα της εκκίνησης.


Σε μια περιοχή με χιλιάδες λίμνες, όπου ο κάθε επαρχιακός χωματόδρομος που περνάει ανάμεσά τους είναι εν δυνάμει ειδική διαδρομή, οι Φινλανδοί οργανωτές έχουν άπειρες επιλογές για τη σχεδίαση του ράλι τους.
Για να συμβαδίσουν με τις επιταγές της FIA που επιβάλλει περιορισμό της μέσης ωριαίας ταχύτητας και περισσότερη ασφάλεια, έχουν προσθέσει στα εξαιρετικά γρήγορα, γεμάτα καμπές, κομμάτια με flat οδόστρωμα και τμήματα που ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία του αγώνα, στενά, σκληρά, τηρουμένων των αναλογιών, και περισσότερο τεχνικά. Τον στόχο μπορεί να τον επιτυγχάνουν, δεν είναι ικανά όμως να αλλάξουν τον χαρακτήρα του αγώνα που παραμένει ο πιο γρήγορος του θεσμού!
Λάβετε θέσεις λοιπόν, σε έναν αγώνα διαφήμιση για το σπορ, με τον θεατή να συνδυάζει διακοπές και υπερθέαμα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass