Πανέτοιμος για κάθε πρόκληση ο Ηρακλής Λάρισας

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2022 20:10

Σε μία χρονιά πλήρους αβεβαιότητας και σύγχυσης στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ηρακλής Λάρισας ορθώνει το ανάστημά του και προσδιορίζει το στίγμα του, δηλώνοντας αποφασισμένος να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση και να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική πορεία των τελευταίων ετών.


Μπορεί μεν οι περσινοί πρωταθλητές του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής να μην ξέρουν ακόμη εάν το όνειρο της Super League 2 θα λάβει σάρκα και οστά, ωστόσο προετοιμάζονται για το καλύτερο δυνατόν. Και όπως τόνισε με έμφαση ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ιωακείμ στη χθεσινή «πρώτη» στο AEL FC Arena, «η ομάδα είτε θα πρωταγωνιστήσει ξανά στη Γ’ Εθνική, είτε θα σταθεί αξιοπρεπώς στη Super League 2». Με νέο τεχνικό τον Παναγιώτη Διλμπέρη και άμεσο συνεργάτη τον άνθρωπο που έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ανοδική πορεία της ομάδας, Χρήστο Χατζηλιάδη, ο Ηρακλής Λάρισας ξεκίνησε χθες το φετινό επίπονο έργο του.
«Είναι μία χρονιά η οποία ξεκινάει σαφώς υπό το πρίσμα του ότι περιμένουμε τις εξελίξεις όσον αφορά το επίπεδο που η ομάδα θα αγωνιστεί. Έχουμε την πεποίθηση πρώτα απ’ όλα ότι αυτή η ομάδα, με βάση αυτό που εκπροσωπεί και αντιπροσωπεύει στο ποδόσφαιρο, αξίζει να κινείται σε υψηλότερα και σε πιο επαγγελματικά επίπεδα. Εγώ από την πλευρά μου θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος με έφερε σ’ αυτό το περιβάλλον, το οποίο το θεωρώ πρώτα απ’ όλα θετικό και πάρα πολύ ποδοσφαιρικό, με υγεία και με ανθρώπους που έχουν την όρεξη να δημιουργήσουν, να βελτιωθούν γενικότερα και να δώσουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο περισσότερη ποιότητα, πράγματα τα οποία είναι γεγονός λείπουν στο μεγαλύτερο μέρος και ιδιαίτερα σ’ αυτές τις κατηγορίες» επισήμανε ο νέος τεχνικός Παναγιώτης Διλμπέρης και πρόσθεσε ότι:
«Ελπίζω πως πολύ σύντομα θα έχουμε νέα όσον αφορά το επίπεδο που θα αγωνιστούμε, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι ο τρόπος που θα δουλέψουμε, η όρεξη την οποία θα έχουμε και η αγάπη που θα δείξουμε για το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι εκπτωτική εάν στο τέλος η ομάδα αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική. Και στις δύο περιπτώσεις θα δουλέψουμε με την ίδια αυταπάρνηση και με υψηλούς στόχους».

IOAKIM.jpg

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Λάμπρος Ιωακείμ επισήμανε τα εξής:
«Ξεκινάμε την προετοιμασία, ωστόσο ακόμη δεν ξέρουμε εάν η νέα χρονιά θα μας βρει στη Super League 2 ή στη Γ’ Εθνική.
Όπως και να ‘χει ο Ηρακλής Λάρισας θα είναι δυνατός, θα τα δώσει όλα και θα προσπαθήσει για το καλύτερο, είτε να πρωταγωνιστήσει ξανά στη Γ’ Εθνική, είτε να σταθεί αξιοπρεπώς στη Super League 2.
Εύχομαι σε όλους υγεία και να τελειώσει αυτό το μαρτύριο όλων των ομάδων, καθώς δεν είναι δυνατόν δύο επαγγελματικές κατηγορίες και μία ερασιτεχνική να μην ξέρουν εάν θα ξεκινήσουν και πότε.
Εύχομαι, όπως ο άγιος πατέρας φώτισε σήμερα εμάς, να φωτίσει και τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να λάβουν τις αποφάσεις που πρέπει για να ξέρουμε και εμείς τις μας γίνεται» κατέληξε ο κ. Ιωακείμ.

HRAKLHS-LARISAS1.jpg

Πέντε νέες μεταγραφές

Πέντε νέες μεταγραφές ανακοίνωσε χθες ο Ηρακλής Λάρισας. Πρόκειται για τους Στέργιο Τσιμίκα (Απόλλων Πόντου), Στέλιο Καψάλη (Ρόδος), Ανδρέα Μεζίνι (Καναλάκι), Δημήτρη Σούμπαση (Δωτιέας Αγιάς) και Κωνσταντίνο Ευθυμιάδη (Απόλλων Λάρισας). Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Φώτης Κουτζαβασίλης (Χανιά), Μάριος Καψάλης (Χανιά) και Γιώργος Λεσάι (Δωτιέας Αγιάς).

Αισιοδοξία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών

Τη βεβαιότητα ότι ο Ηρακλής Λάρισας θα ανταποκριθεί πλήρως στις προκλήσεις οποιασδήποτε κατηγορίας και εάν κληθεί να παίξει εξέφρασαν από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές των «κυανολεύκων».
Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

ZAF.jpgΣπύρος Ζαφειρίου:
«Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας, ανεξάρτητα από το σε ποια κατηγορία θα παίξουμε. Ευελπιστούμε να παίξουμε στη Super League 2. Η ομάδα θα προετοιμαστεί και για τις δύο κατηγορίες και αυτό θα φανεί και από με τις μεταγραφές που θα γίνουν, καθώς θα έρθουν έμπειρα παιδιά.
Έχουμε καινούργιο προπονητή με εμπειρία και πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά η ομάδα θα πετύχει τον μεγάλο της στόχο της, που είναι η παραμονή στη Super League 2».

KOYTSABASILHS.jpg

Φώτης Κουτζαβασίλης:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ. Μία νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα. Ευελπιστούμε το καλύτερο, που για μας είναι να παίξουμε στη Super League 2.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα και τα υπόλοιπα είναι όχι για λόγια, αλλά για πράξεις μέσα στο γήπεδο».

TSIMIKAS.jpg

Στέργιος Τσιμίκας:
«Μπορεί να μην ξέρουμε ακόμη σε ποια κατηγορία θα αγωνιστούμε, ωστόσο έχουμε στόχους και θα δουλέψουμε σκληρά για τους πετύχουμε».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass